Buzz

Déjà vu? Η Beyoncé αποχώρησε οριστικά από το «A Star Is Born» του Κλιντ Ιστγουντ

στα 10

Αν δε σου βγαίνει, άστο, λέει ο σοφός λαός, οδηγία που καλά θα έκανε ν’ ακολουθήσει κι ο Κλιντ Ιστγουντ, μια και το σχέδιο του ριμέικ του «A Star Is Born» είναι, αυτή τη στιγμή, περισσότερο… ιδέα, παρά ταινία.

Déjà vu? Η Beyoncé αποχώρησε οριστικά από το «A Star Is Born» του Κλιντ Ιστγουντ

Περισσότερο από ένα χρόνο πριν, ανακοινώθηκε ότι ο Κλιντ Ιστγουντ σχεδιάζει να σκηνοθετήσει το τρίτο ριμέικ του «A Star Is Born» (διαβάστε περισσότερα για το αρχικό σχέδιο εδώ). Το μόνο σίγουρο στοιχείο για την ταινία, ήταν η πρωταγωνίστριά της, άξια διάδοχος της Τζούντι Γκάρλαντ και της Μπάρμπρα Στρέιζαντ: η Beyoncé.

Η ταινία επρόκειτο να ξεκινήσει γυρίσματα τον Φεβρουάριο του 2012, πήρε όμως παράταση εξαιτίας της απρόσμενης εγκυμοσύνης της τραγουδίστριας-ηθοποιού.

Στο μεσοδιάστημα, ο Κλιντ Ιστγουντ προσπάθησε να κλείσει τον άντρα πρωταγωνιστή του: αφότου απέρριψαν την ιδέα ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και ο Κρίστιαν Μπέιλ, την ευθύνη ανέλαβε για πολλούς μήνες ο Τομ Κρουζ (διαβάστε περισσότερα για τη συμμετοχή του εδώ), ο οποίος, όμως, πρόσφατα αποχώρησε από το σχέδιο.

Στη συνέχεια, με την ψυχραιμία των 81 του χρόνων, ο Κλιντ έκανε πρόταση στον Μπράντλεϊ Κούπερ, ο οποίος επίσης τον απέρριψε, λέγοντας επίσημα ότι «τρεις βερσιόν είναι αρκετές γι’ αυτήν την ταινία»!

Εχοντας στα χέρια του το σενάριο – από τον Γουιλ Φέτερς, ο οποίος μάλιστα εμπνεύστηκε από τη ζωή του Κερτ Κομπέιν για τον κεντρικό ήρωα – αλλά χωρίς πρωταγωνιστή, ο Κλιντ Ιστγουντ δεν μπορεί να προγραμματίσει το γύρισμα της ταινίας.

Αποτέλεσμα, η πολυάσχολη Beyoncé να κάνει κι εκείνη, ξανά και οριστικά αυτή τη φορά, πίσω: χωρίς να γνωρίζει πότε θα χρειαστεί να δουλέψει για την ταινία, δεν μπορεί να κλείσει τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της.

Λέτε η αποχώρησή της από το project να είχε κάποια σχέση και με την πρόσφατη εμφάνιση του Κλιντ Ιστγουντ και της καρέκλας του στην προεκλογική καμπάνια του Μιτ Ρόμνεϊ, ενώ η Beyoncé είναι έμπρακτα θερμή υποστηρίκτρια του Μπαράκ Ομπάμα και των Δημοκρατικών;

Πάντως οι φήμες θέλουν τον Ιστγουντ ν' αναζητά ξανά την πρωταγωνίστριά του στο πρόσωπο της jazzy Εσπεράντσα Σπόλντινγκ.