Buzz

Δείτε πρώτοι το «War Horse» του Στίβεν Σπίλμπεργκ!

στα 10

H Feelgood και το Flix σας προσκαλούν να δείτε πρώτοι το «War Horse», το νέο συγκινητικό (αντι)πολεμικό έπος του Στίβεν Σπίλμπεργκ, σε μία ξεχωριστή avant premiere που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου. Δηλώστε συμμετοχή και μπείτε στην κλήρωση!

Flix Team
Δείτε πρώτοι το «War Horse» του Στίβεν Σπίλμπεργκ!

Το «War Horse» του Στίβεν Σπίλμπεργκ αποτελεί διασκευή του μυθιστορήματος του Μάικλ Μορπέργκο, που αργότερα μεταφέρθηκε θριαμβευτικά στο Μπρόντγουεϊ.

Η ιστορία διηγείται τη σχέση πίστης και φιλίας ανάμεσα σ’ ένα αγροτόπαιδο, τον Αλμπερτ και το άλογό του, τον Τζόι, ενώ ξεσπά ο Πρώτο Παγκόσμιος. Το αγόρι και το άλογο θα χωριστούν όταν ο Τζόι θα δώσει το δικό του μερίδιο στο πεδίο της μάχης και θ’ αλλάξει τη ζωή όσων συναντήσει.

Μ' ένα budget 70 εκ. δολαρίων, ο Σπίλμπεργκ έκανε γυρίσματα σε διάφορες περιοχές της επαρχιακής Αγγλίας, χρησιμοποιώντας 6.000 κομπάρσους και 300 άλογα. Η ενδυματολόγος του, Τζοάνα Τζόνστον, ετοίμασε 1.400 στολές για τους στρατιώτες και 5.000 ακόμα κουστούμια για τους κομπάρσους. Τα γυρίσματα κράτησαν 63 μέρες.

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ μιλά ζωντανά για το «War Horse»

Αν θέλετε να είστε από τους πρώτους που θα καλπάσουν με το κινηματογραφικό άλογο του Στίβεν Σπίλμπεργκ, στείλτε μας ένα e-mail στο win@flix.gr με την απαραίτητη ένδειξη «War Horse» και μπείτε στην κλήρωση για 20 διπλές προσκλήσεις για την avant-premiere της ταινίας που θα γίνει στην Αίθουσα 9 των Village 15 Cinemas @ The Mall (Aνδρέα Παπανδρέου, παραπλεύρως Αττικής Οδού, Μαρούσι), τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 19.00. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με e-mail το πρωί της Δευτέρας.

Το «War Horse» θα βγει στις αίθουσες την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.