Buzz

«Deadline: the Movie». Ενα απολαυστικό χολιγουντιανό inside joke

στα 10

H Νίκι Φίνκε, κινητήρια δύναμη του site Deadline.com πρωταγωνιστεί στο τρέιλερ μιας ταινίας για τη ζωή της που φαντάστηκε το Funny or Die.

«Deadline: the Movie». Ενα απολαυστικό χολιγουντιανό inside joke

Εχει περάσει καιρός απ΄οταν η Νίκι Φίνκε έκανε αίσθηση στους Χολιγουντιανούς κύκλους, κλέβοντας το ένα μετά το άλλο τα ειδησιογραφικά scoops και ποστάροντας τα, πρώτη απ’ όλους, στο blog της Deadline.com.

Η Φίνκε γρήγορα έγινε «η γυναίκα που όλοι φοβούνται. Μισούν στο Χόλιγουντ» και το ότι δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις ή ότι στο internet μπορεί κανείς να βρει μόνο μία δική της φωτογραφία, της έδωσε έναν ακόμη αέρα μυστηρίου.

Από τότε μέχρι σήμερα, το Deadline έγινε ένα από τα πιο ισχυρά sites στο Χόλιγουντ κι ο ιδιοκτήτης του Τζέι Πένσκε αγόρασε πριν από έναν χρόνο περίπου την βίβλο των χολιγουντιανών trade papers, Variety.

To γεγονός ότι μετά την εξαγορά του Variety η Φίνκε δεν ανέλαβε την διεύθυνση του εντύπου, όπως αναμενόταν, ήταν κάτι που ξεκίνησε μια σειρά από φήμες, που ήθελαν τις σχέσεις των δυο τους να μην είναι οι καλύτερες δυνατές.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε πριν λίγες μέρες όταν η Φίνκε εγκατέλειψε το Deadline μετά από έντονες συγκρούσεις με τον Πένσκε και ανακοίνωσε ήδη ότι σε λίγους μήνες θα έχει στον αέρα ένα δικό της site το nikkifinke.com.

Ολο αυτό το παρασκήνιο και με αφορμή την αποχώρηση της από το deadline έδωσε στο Funny or Die την ευκαιρία να κάνει ένα τρέιλερ για μια υποθετική ταινία για την ζωή της Φίνκε, που μπορεί να απευθύνεται κυρίως σε insiders, αλλά δεν παύει να είναι απολαυστικό.

Δείτε το στο βίντεο