Buzz

Ο Ντάμιεν Σαζέλ πιστεύει πως η ταινία που θα ακολουθήσει το «Babylon» δεν θα είναι απλή υπόθεση

στα 10

Μετά την εισπρακτική αποτυχία της ταινία «Βαβυλώνα» ο Σαζέλ πιστεύει πως θα αργήσει να πάρει κάποιο μεγάλο budget για να κάνει ταινία.

Ο Ντάμιεν Σαζέλ πιστεύει πως η  ταινία που θα ακολουθήσει το «Babylon» δεν θα είναι απλή υπόθεση

Η «Βαβυλώνα» του Ντάμιεν Σάζελ ήταν μια εισπρακτική αποτυχία στο αμερικάνικο box office κερδίζοντας μόλις 15 εκατομμύρια δολάρια, έχοντας budget 80 εκατομμύρια δολάρια, με μέτριες κριτικές και με ελάχιστα βραβεία.

Και ο Σαζέλ πιστεύει πως, μετά από αυτή την αποτυχία, δεν πρόκειται να πάρει ένα τόσο μεγάλο budget για την επόμενή του ταινία, την οποία, όπως είπε ο ίδιος, ήδη ετοιμάζει. Μιλώντας στο TCM podcast o Σαζέλ είπε «σίγουρα, από οικονομική άποψη, το “Babylon” δεν λειτούργησε καθόλου. Προσπαθείς να μην έχεις αυτό το αποτέλεσμα σε αυτό που δημιουργείς, αλλά, σε κάποιο επίπεδο, δεν μπορεί παρά να το επηρεάσει. Αλλά ίσως είναι εντάξει; Είμαι μπερδεμένος με αυτό. Ποιος ξέρει. Ισως δεν θα μπορέσω να το κάνω. Δεν έχω ιδέα. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε».

Διαβάστε ακόμα: Το «Whiplash» του Ντάμιεν Σαζέλ είναι η κορυφαία ταινία στην ιστορία του Sundance

Damien Chazelle MAIN

Ο Σαζέλ συνέχισε λέγοντας για τη νέα του ταινία πως «ημουν κάπως απασχολημένος με το γράψιμο. Ετσι, θα καταλάβω για το πως έχει αλλάξει ή όχι [από το “Babylon”] μόλις ολοκληρώσω αυτό το σενάριο και προσπαθήσω να τη γυρίσω. Είμαι σε ένα είδος τρομαχτικής ψυχικής κατάστασης, αλλά δεν έχω αυταπάτες. Δεν θα έχω budget μεγέθους “Βαβυλώνας” σύντομα, ή τουλάχιστον όχι για την επόμενή μου ταινία.»

Μπορείτε να ακούσετε το podcast με την συνέντευξη του Ντάμιεν Σαζέλ παρακάτω.