Buzz

Δείτε τη μικρού μήκους ταινία του Νιλ Μπλόμκαμπ «Conviction»

στα 10

Πρόκειται για ένα πρελούδιο του video game της BioWare «Anthem».

Δείτε τη μικρού μήκους ταινία του Νιλ Μπλόμκαμπ «Conviction»

Ο Νιλ Μπλόμκαμπ σκηνοθέτη των «District 9», «Elysium» και «Chappie», έχει δημιουργήσει την δική του εταιρεία παραγωγής ταινιών, την Oats Studios, η οποία απασχολεί περίπου 30 άτομα και οι ταινίες παράγονται γρήγορα, φτηνά και χωρίς εγκρίσεις από οποιονδήποτε άλλο παραγωγό και προβάλλονται απ' ευθείας online, δωρεάν, στο youtube και στο site. Τα φιλμ, βέβαια, προς το παρόν είναι μικρού μήκους, από 3 ως 22 λεπτά, αλλά η πρόθεση είναι, τα δημοφιλέστερα από αυτά, να βρουν χρηματοδότηση για να γίνουν ταινίες μεγάλου μήκους.

Χτες παρουσίασε άλλη μια μικρού μήκους live action ταινία με τίτλο «Conviction», βασισμένη στο video game της BioWare «Anthem» το οποίο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Διαβάστε ακόμα: Σιγά μην κάτσει να σκάσει. Ο Νιλ Μπλόμκαμπ έφτιαξε δικό του στούντιο και ανεβάζει τις ταινίες του online

conviction 607

conviction 607

conviction 607

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Μπλόμκαμπ «η ταινία εξερευνά τον κολοσσιαίο κόσμο του “Anthem” με ένα σενάριο δεκαετίες πριν τα γεγονότα του παιχνιδιού.» Οσο αφορά το παιχνίδι πρόκειται για ένα multiplayer video game το οποίο εστιάζεται σε μια ομάδα με το όνομα Freelancers, οι οποίοι φορούν πανοπλίες Javelin, αφήνοντας τον πολιτισμό τους μακριά, και εξερευνούν τις περιοχές γύρω από το φρούριό τους.

Το «Anthem» κυκλοφορεί στις 22 Φεβρουαρίου σε κονσόλες και PC. Για την ώρα απολαύστε τη μικρού μήκους ταινία του Νιλ Μπλόμκαμπ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα: O Νιλ Μπλόμκαμπ θέλει να προωθήσει τις ταινίες του μέσω της πλατφόρμας του Steam

conviction 607