Industry

Το CINOBO τα βάζει όλα... στη σειρά!

στα 10

Το CINOBO παρουσίασε ένα ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα των συνόρων του: στην μικρή οθόνη. Διαβάστε ποιες σειρές έρχονται στην πλατφόρμα.

Το CINOBO τα βάζει όλα... στη σειρά!
Η διευθύντρια της πλατφόρμας Δάφνη Μπεχτσή κι ο Υπεύθυνος Αγορών και Προγραμματισμού Τάσος Μελεμενίδης παρουσιάζουν τις σειρές του CINOBO

Πριν από δύο βράδια, το επετειακό κάλεσμα του CINOBO στον θερινό κινηματογράφο Αλεξάνδρα για μία αποτίμηση της επιτυχημένης πορείας του και την ταυτόχρονη παρουσίαση των μελλοντικών του σχεδίων, μάς επιφύλασσε μία έκπληξη.

«Σειρές σαν Σινεμά» - αυτό είναι το σύνθημα για την νέα χρονιά του CINOBO που αποφάσισε να ανοίξει την πλατφόρμα και στις τηλεοπτικές σειρές.

Από φέτος λοιπόν, ο κινηματογραφικός κατάλογος που επιλέγει προσεκτικά η ομάδα της streaming πλατφόρμας, εμπλουτίζεται με μια επιλογή από εξίσου σημαντικές σειρές.

CINOBO

Ταυτόχρονα λοιπόν με ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει πρεμιέρες νέων ταινιών απευθείας μετά το σινεμά, αφιερώματα σε μεγάλους σκηνοθέτες, online φεστιβάλ, ελληνικό σινεμά και τις πιο ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις από όλο τον κόσμο, οι σειρές ολοκληρώνουν το όραμα της streaming πλατφόρμας για τους λάτρεις του σινεμά, με μια μοναδική συλλογή ιστοριών που αξίζει να ιδωθούν, σε όποια αφηγηματική φόρμα και αν ανήκουν.

Κι αυτή είναι μόνο η αρχή, καθώς στη συνέχεια νέες σειρές θα ανεβαίνουν στην πλατφόρμα κάθε μήνα.

CINOBO

Για τον Οκτώβριο λοιπόν έρχονται στην πλατφόρμα του CINOBO:

Tο ισπανικό M.A.T., η πολυβραβευμένη σειρά του Ροντρίγκο Σορογκόγιεν (Ο Εχθρός Δίπλα μου, Εξαφανισμένος, Ο Έκπτωτος). Μια ιστορία για την αστυνομική βία στην Ισπανία και ένα γεγονός που οδηγεί σε έρευνες για τα βαθύτερα αίτιά της.

Το σπαρταριστό UFOs, όπου ο Μελβίλ Πουπό και η Δάφνη Πατακιά ψάχνουν εξωγήινους στη γαλλική επαρχία των 70s. Το Vernon Subutex, από τον ομώνυμο ήρωα της καλτ τριλογίας βιβλίων της Βιρζινί Ντεπάντ, ένα φόρος τιμής στη μουσική, στην κουλτούρα και στα χαμένα όνειρα της γενιάς των 90s, με πρωταγωνιστή τον Ρομέν Ντουρίς ως πρώην ιδιοκτήτη θρυλικού δισκάδικου.

Tο βρετανικό It’s a Sin του Ράσελ Ντέιβις, όπου αφηγείται την κρίση του AIDS τη δεκαετία του ‘80 μέσα από μια παρέα που θα βιώσει έρωτες, συγκινήσεις και απώλειες. Η αληθινή ιστορία του διαβόητου βενεζουελάνου τρομοκράτη Κάρλος, το Τσακάλι, στην ομώνυμη δημιουργία του Ολιβιέ Ασαγιάς, μια εντυπωσιακή βιογραφία που παρουσίασε σε δύο μορφές (ταινίας και σειράς), γεφυρώνοντας το μεταξύ τους χάσμα.

Και τέλος,το θρυλικό Berlin Alexanderplatz του Ράινερ Βέρνερ Φασμπίντερ που θα παρουσιαστεί σε αποκατεστημενη μορφή και προβάλλεται μετά από πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα στην καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου.

Ραντεβού λοιπόν στις 2 Οκτωβρίου, όπου θα αρχίσουν να είναι διαθέσιμες για streaming και οι σειρές στην πλατφόρμα του CINOBO: με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα