Buzz

Ο Κρις Εβανς υπερασπίζεται τις υπερηρωικές ταινίες

στα 10

Ο Captain America πιστεύει πως είναι πολλές υπερηρωικές ταινίες είναι αντικειμενικά υπέροχες και αξίζουν μερικά εύσημα παραπάνω.

Ο Κρις Εβανς υπερασπίζεται τις υπερηρωικές ταινίες

Αν τον τελευταίο καιρό ο κόσμος έχει κουραστεί από τις υπερηρωικές ταινίες, τότε σίγουρα έχει κουραστεί κι από διάφορους σκηνοθέτες οι οποίοι κατά καιρούς δεν έχουν μιλήσει και με τα καλύτερα λόγια γι' αυτές. Και όχι μόνο αυτοί αλλά και οι ηθοποιοί οι οποίοι έχουν πρωταγωνιστήσει σε αυτές και γνωρίζουν καλύτερα, από οποιονδήποτε άλλον, πόσο δύσκολο είναι για να γίνουν αλλά και, κυρίως, να πετύχουν.

Ο Κρις Εβανς (γνωστός φυσικά και ως ο Captain America) βρέθηκε στο The Emerald City Comic-Con στο Σιατλ στην Γουάσνινγκτον και δήλωσε ότι οι ταινίες με υπερήρωες είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν σωστά, και αν ήταν τόσο εύκολο όλοι θα τις έκαναν τέλεια και χωρίς καμία δυσκολία.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κρίστοφερ Νόλαν πιστεύει πως η Marvel έσωσε την βιομηχανία μετά την πανδημία

captain america main

«Οι ταινίες από κόμικς γενικά, για οποιονδήποτε λόγο, δεν παίρνουν πάντα τα εύσημα που πιστεύω ότι τους αξίζουν. Νομίζω ότι είναι αυτές οι μεγάλες, τεράστιες ταινίες... Αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν πως δεν είναι εύκολο να γίνουν. Αν ήταν πιο εύκολο, θα υπήρχαν πολύ περισσότερες καλές ταινίες. Ημουν μέρος μερικών ταινιών που έπεσαν έξω. Συμβαίνει! Το να κάνεις ταινία είναι δύσκολο. Και όσο περισσότερος κόσμος εμπλέκεται σε αυτές, τόσο πιο δύσκολο γίνεται το όλο εγχείρημα. Οι αδερφοί Ρουσό έχουν κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά. Δεν θέλω να επισημάνω συγκεκριμένες ταινίες στον κατάλογο της Marvel, αλλά μερικές από αυτές είναι εκπληκτικές, απλά και αντικειμενικά, υπέροχες ταινίες και νομίζω ότι αξίζουν λίγο παραπάνω εύσημα».

Πάντως μετά και την τεράστια αποτυχία του «Madam Web» όλοι περιμένουν τον ερχομό του «Deadpool» ο οποίος, με την τρίτη ταινία του, αυτοαποκαλείται ως ο Μεσσίας που θα έρθει να σώσει το MCU. Για το εάν το καταφέρει θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγους μήνες ακόμα, ως τις 26 Ιουλίου, για να το μάθουμε.