Φεστιβάλ / Βραβεία

Η Σαρλίζ Θερόν είναι... ατομική βόμβα στο «Atomic Blonde»

στα 10

Ο Ψυχρός Πόλεμος στο ανατολικό Βερολίνο γίνεται πιο καυτός, με την κατάσκοπο της Σαρλίζ Θερόν στο «Atomic Blonde», δίπλα στον Τζέιμς ΜακΑβοϊ.

Η Σαρλίζ Θερόν είναι... ατομική βόμβα στο «Atomic Blonde»

Ο Ντέιβιντ Λιτς, σκηνοθέτης, παλιότερα, του πρώτου «John Wick», ετοιμάζεται ολοταχώς για το «Deadpool 2», που αν κρίνουμε από το promo του, θα είναι τουλάχιστον τόσο απολαυστικό, όσο το πρώτο. Νωρίτερα, όμως, ο Λιτς παρουσιάζει μια άλλη υπερ-ηρωίδα, βγαλμένη από το κορμί και το μοιραίο βλέμμα της Σαρλίζ Θερόν. Η ταινία λέγεται «Atomic Blonde», είναι βασισμένη στο graphic novel του Αντονι Τζόνστον, «The Coldest City» και θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες στα τέλη Ιουλίου 2017.

Διαβάστε ακόμη: Η Σαρλίζ Θερόν και ο Χαβιέ Μπαρδέμ ζουν έναν έρωτα εν καιρώ πολέμου στο τρέιλερ του ανεκδιήγητου «The Last Face»

atomic blonde 607

Στο «Atomic Blonde», η Σαρλίζ Θερόν υποδύεται την ικανότερη πράκτορα στην υπηρεσία της Βασίλισσας της Αγγλίας, στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Η Πράκτορας Λορέιν Μπρότον είναι, σε ίσα μέρη, δαιμόνια, αισθησιακή και αμείλικτη, έτοιμη να αξιοποιήσει κάθε αρετή της για να παραμείνει ζωντανή στις αδιανόητες αποστολές της. Οταν η υπηρεσία τη στέλνει, μόνη, στο Βερολίνο, για να πάρει έναν ανεκτίμητης αξίας φάκελο από την ταραγμένη πόλη, συνεργάζεται με τον Ντέιβιντ Πέρσιβαλ του Τζέιμς ΜακΑβοϊ, τον επικεφαλής της εκεί ομάδας πρακτόρων, για να πλοηγηθεί στο λαβύρινθο της κατασκοπείας. Δείτε παρακάτω τις πρώτες φωτογραφίες, τα δύο άκρως αισθησιακά ή/και βίαια teasers του «Atomic Blonde» αλλά και το τρέιλερ.


atomic blonde 607

atomic blonde 607

Διαβάστε ακόμη: Ο,τι δεν σκοτώνει τη Σαρλίζ Θερόν, την κάνει πιο δυνατή