Buzz

Το βίντεο της οντισιόν της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το «Ημερολόγιο» έγινε viral

στα 10

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο της Ρέιτσελ ΜακΑνταμς στην ταινία του Νικ Κασαβέτης, μιας και «ήταν εκπληκτική» στην οντισιόν της.

Το βίντεο της οντισιόν της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για το «Ημερολόγιο» έγινε viral

Μια από τις πιο αγαπημένες, και εμβληματικές πλέον, ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών είναι και «Το Ημερολόγιο» του Νικ Κασαβέτης. Αυτό που έκανε την ταινία του 2004 να αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό ήταν η εξαιρετική χημεία που είχαν οι δυο πρωταγωνιστές, οι Ράιν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, σε κάθε σκηνή της, κάτι που ίσως θα μπορούσε να παιζόταν διαφορετικά αν τον ρόλο της ΜακΑνταμς τον είχε πάρει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Αυτό αποκάλυψε η ίδια η τραγουδίστρια στο επερχόμενο βιβλίο με τα απομνημονεύματά της, με τίτλο «The Woman In Me», αναφέροντας ότι έφτασε στον τελευταίο γύρο των οντισιόν για να παίξει την Αλι δίπλα στον Γκόσλινγκ στην ταινία, με την Daily Mail να μοιράζεται αποκλειστικά το συναισθηματικό βίντεο με την οντισιόν της. Στο βίντεο, η Σπιάρς ετοιμάζεται να ξεσπάσει σε κλάματα ενώ διαβάζει μια σκηνή έχοντας απέναντι τον Γκόσλινγκ, ο οποίος είναι εκτός κάμερας κατά τη διάρκειά της.

@dailymail EXCLUSIVE: The FULL unseen audition of Britney Spears auditioning for The Notebook! #fyp #britneyspears #thenotebook #rachelmcadams #ryangosling #sadmovies #britney #acting ♬ original sound - Daily Mail

Ο διευθυντής κάστινγκ του Χόλιγουντ Μάθιου Μπάρι μοιράστηκε το βίντεο της οντισιόν της Σπίαρς με την Daily Mail και είπε ότι «η Μπρίτνεϊ δεν ήταν απλώς καλή» στη συνάντησή της με τον Γκόσλινγκ, «ήταν εκπληκτική». Η βίντεο με την οντισιόν της Σπίαρς γυρίστηκε στο Λος Αντζελες στις 18 Αυγούστου 2002.

«Ηταν μια δύσκολη απόφαση», είπε ο Μπάρι. «Η Μπρίτνεϊ μας ξεσήκωσε όλους. Τα σαγόνια μας ήταν στο πάτωμα. έμεινα έκπληκτος. Απολύτως έκπληκτος. Εφερε τον καλύτερο εαυτό της εκείνη την ημέρα. Η Μπρίτνεϊ κέρδισε αρκετές από τις κορυφαίες γυναίκες ηθοποιούς εκείνη την εποχή. Η Σκάρλετ Τζοχάνσον, η Κλερ Ντέινς, η Κέιτ Μπόσγουορθ, η Εϊμι Ανταμς, η Τζέιμι Κινγκ και η Μάντι Μουρ πέρασαν από οντισιόν για αυτόν τον ρόλο. Η Μπρίντεϊ της κέρδισε όλους. Ολες όσες ήταν διάσημες εκείνη τη χρονιά ήθελαν αυτό τον ρόλο», ανέφερε ο Μπάρι.

Η Σπίαρς γράφει στα απομνημονεύματά της ότι το κάστινγκ για τον ρόλο της Αλι κατέληξε σε εκείνη και την ΜακΑνταμας, η οποία τελικά κέρδισε τον ρόλο. Η Σπίαρς δεν ήταν καθόλου θυμωμένη που έχασε τον ρόλο. «Αν και θα ήταν διασκεδαστικό να ξανασυνδεθούμε με τον Ράιαν Γκόσλινγκ μετά το “Mickey Mouse Club”, χαίρομαι που δεν το έκανα. Αν το είχα κάνει, αντί να δουλέψω στο άλμπουμ μου “In the Zone” θα έπρεπει να παίζω τον ρόλο μιας κληρονόμου της δεκαετίας του 1940 μέρα και νύχτα».

Η καριέρα της Σπίαρς στην υποκριτική ξεκίνησε και τελείωσε με την ταινία του 2002 «Crossroads», η δημιουργία της οποίας αποδείχθηκε δύσκολη για εκείνη. Το βιβλίο της «The Woman In Me» θα κυκλοφορήσει στις 24 Οκτωβρίου.