Buzz

«Είναι οι τέλειοι αντίπαλοι!» Κι είναι το τέλειο τρέιλερ, για το «Borg vs McEnroe»

στα 10

Σε προετοιμασία της εξόδου του «Borg vs McEnroe» στην Αμερική, ένα φρεσκαρισμένο τρέιλερ αποδεικνύει ότι ο Σάια ΛαΜπεφ χτυπά δυνατά!

Flix Team
«Είναι οι τέλειοι αντίπαλοι!» Κι είναι το τέλειο τρέιλερ, για το «Borg vs McEnroe»

Ο ένας ήταν απόλυτα ήρεμος και μετρημένος. Ο άλλος εκρηκτικός, συχνά εκτός ορίων. Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις αποτελούν μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ιστορία του τένις. Πόσο διαμετρικά αντίθετοι όμως ήταν στην πραγματικότητα ο Μπιορν Μποργκ και ο Τζον ΜακΕνρό;

Διαβάστε ακόμη: Movie Down! To «Man Down» με τον Σάια ΛαΜπεφ, έκοψε ένα μόλις εισιτήριο στην Μεγάλη Βρετανία

borg mcenroe 607

borg mcenroe 607

Ο Δανός Γιάνους Μετς (του πολυβραβευμένου ντοκιμαντέρ «Armadillo»), σκηνοθέτησε μια κινηματογραφική βιογραφία, φέρνοντας ξανά τους μεγάλους εχθρούς της ρακέτας στο προσκήνιο: παρότι η ταινία, «Borg vs McEnroe», έχει βγει στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης - στην Ελλάδα το καλοκαίρι από τη Rosebud.21 - η έξοδός της στην Αμερική οδήγησε σ' ένα νέο τρέιλερ του φιλμ, τίποτε λιγότερο από συναρπαστικό.

Borg vs McEnroe Real 607 Οι πραγματικοί Μπιόρν Μποργκ και Τζον ΜακΕνρό

Ο Σάια ΛαΜπέφ κρατά τον ρόλο του ΜακΕνρό, ενώ ο Σουηδός Σβέριρ Γκούντνασον είναι ο Μπιόρν Μποργκ, σ' ένα φιλμ που αποδεικνύει ότι μπορεί να συνδέσει τον ανταγωνισμό, το αθλητικό ιδανικό και το '80ς glam στο ίδιο πλάνο. Δείτε το τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη: