Buzz

«Κοροϊδεύεις το twitter; Δεν υπάρχεις!» Στο πρώτο κλιπ του «Birdman», η Εμα Στόουν τα χώνει στον Μάικλ Κίτον

στα 10

Πρώην εμπορικός ηθοποιός έχει πάρει την κατιούσα. Κι η κόρη του έχει δυο λόγια να του πει, σε 140 χαρακτήρες και μια φωτογραφία προφίλ.

«Κοροϊδεύεις το twitter; Δεν υπάρχεις!» Στο πρώτο κλιπ του «Birdman», η Εμα Στόουν τα χώνει στον Μάικλ Κίτον

Πήρες από τη ζωή αυτό που ήθελες να πάρεις; ρωτά ο ένας ήρωας (του Ρέιμοντ Κάρβερ) τον άλλον. Ναι, απαντά. Και τι ήταν αυτό; Ηθελα να μ’ αγαπούν, να νιώθω ότι ολόκληρη η γη μ’ αγαπά. Μέσα σ’ ένα πληθωρικό, φαντασμαγορικό, ηχηρό και φιλόδοξο περιτύλιγμα, η νέα ταινία του Αλεχάντρο Ινιάριτου, το «Birdman», μιλά για κάτι τόσο απλό, όσο η επιθυμία της αποδοχής και της αγάπης. Οχι οποιουδήποτε: του ηθοποιού, έστω του καλλιτέχνη, από το κοινό των ανθρώπων. Μ’ ένα σύνθετο αρχιτεκτόνημα, ενός δημιουργού που, αντίθετα, είναι εξαιρετικά σίγουρος για τον εαυτό του, το «Birdman» ασχολείται με μια μικρή, κοινή ανασφάλεια. Μια ανασφάλεια που… αν το ήξερε, θα μπορούσε άνετα να καλύψει με τα social media!

Το «Birdman» έκανε την επίσημη πρεμιέρα του – με γενικώς ενθουσιώδεις κριτικές – στο τελευταίο Φεστιβάλ Βενετίας κι ετοιμάζεται να πετάξει στις αίθουσες τον ερχόμενο Ιανουάριο. Το πρώτο κλιπ της ταινίας που κυκλοφορεί, θέλει την Εμα Στόουν, την (σε αποτοξίνωση) μηδενίστρια κόρη του κεντρικού ήρωα, του Μάικλ Κίτον ως Ρίγκαν Τόμσον, να του εξηγεί πώς η υπόστασή του είναι ανύπαρκτη, εφόσον «μισεί τους bloggers, κοροϊδεύει το twitter και δεν έχει καν σελίδα στο facebook»! Δείτε το κλιπ παρακάτω, μαζί με μια νέα, υπέροχη σειρά character posters.

Περισσότερος «Birdman»:


Birdman clip #1 by Flixgr

birdman promo 607

birdman promo 607

birdman promo 607

birdman promo 607