Buzz

Καλωσορίστε την άνοιξη με το τραγούδι του Μπιλ Μάρεϊ!

στα 10

O Mπιλ Μάρεϊ επισκέφθηκε τον Tζίμι Κίμελ και του είπε κι ένα τραγούδι από το «Jungle Book» που θα σας φτιάξει το κέφι...

Καλωσορίστε την άνοιξη με το τραγούδι του Μπιλ Μάρεϊ!

Θα θυμάστε πως δεν ετοιμάζεται ένα, αλλά δύο κινηματογραφικές εκδοχές του «Jungle Book», του κλασικού βιβλίου του του Ράντγιαρντ Κίπλινγκ με το οποίο μεγάλωσαν γενιές και γενιές. Η ταινία του Τζον Φαβρό αντιπροσωπεύει την Disney κι έρχεται για να αναβιώσει το μεγαλείο του μύθου του Μόγλη, αλλά και για να βάλει ακόμη ένα λιθαράκι στην (ομολογουμένως πετυχημένη) μανία της να μετατρέψει όλα τα animation κλασικά της σε live-action ταινίες για τη νέα εποχή (βλ. «Cinderella», «Maleficent»).

Δείτε ακόμη: Με τα νέα clips του «Jungle Book» δε θα μείνει μάτι στεγνό

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο πιτσιρικάς Νιλ Σέθι στο ρόλο του Μόγλη, αλλά τον πλαισιώνει ένα λαμπερό καστ: ο Μπιλ Μάρεϊ δανείζει τη φωνή του στον Μπαλού, ο Ιντρις Ελμπα στον τίγρη Σιρ Χαν, η Λουπίτα Νιόνγκ’ο στη Ράκσα, της μητέρας λύκαινας του Μόγλη, η Σκάρλετ Τζοχάνσον στον Κάα, του πύθωνα που υπνωτίζει τα θύματά του, ο Μπεν Κίνγκσλεϊ στον μαύρο πάνθηρα Μπαγκίρα, ο Κρίστοφερ Γουόκεν στον πίθηκο Βασιλιά Λούι και ο Τζιανκάρλο Εσπόζιτο στον αρχηγό των Λύκων, Ακέλα.

Bill Murray Jimmy Kimmel 607

Δείτε ακόμη: «The Jungle Book». Κάθε ηθοποιός φωτογραφίζεται μαζί με το ψηφιακό του ζώο

Νιλ Σέθι και Μπιλ Μάρεϊ βρέθηκαν προχθές το βράδυ στα πλατό του Τζίμι Κίμελ για να διαφημίσουν την ταινία και ανάμεσα σε πολλά άλλα δέχθηκαν να μας πουν κι ένα τραγούδι της. Και ενώ στην αρχή νομίζεις ότι θα ακούσεις κάτι διεκπεραιωτικό, καταλήγεις με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

Look for the bare necessities
The simple bare necessities
Forget about your worries and your strife
I mean the bare necessities

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: