Buzz

To νέο πόστερ του «Avengers: Age of Ultron» είναι γεμάτο spoilers!

στα 10

Κυκλοφόρησε το νέο επίσημο πόστερ του «Avengers: Age of Ultron» και να τι μπορεί κανείς να μάθει από αυτό για την ταινία του Τζος Γουίντον αν είναι λίγο πιο παρατηρητικός...

To νέο πόστερ του «Avengers: Age of Ultron» είναι γεμάτο spoilers!

Από την ώρα που κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο πόστερ του σίκουελ των «Avengers», ειδικοί και μη το έχουν βάλει στο μικροσκόπιο προκειμένου να μάθουν όσο περισσότερα πράγματα γίνεται για την ταινία του Τζος Γουίντον που έρχεται με φόρα στις αίθουσες του πλανήτη την Πρωτομαγιά του 2015.

Φαινομενικά, το πόστερ δεν διαθέτει κάτι ιδιαίτερο ή περίεργο. Μαζεμένοι σε μια γωνία (χωρίς ιδιαίτερα καλό photoshop), όλοι οι Εκδικητές κοιτούν προς διαφορετικά σημεία με το βλέμμα τους να αποτελείται από ένα μείγμα τρόμου και αποφασιστικότητας. Μεγαλύτερος απ' όλους σε διαστάσεις είναι ο Captain America, ενώ σε δεύτερο πλάνο έχουν στριμχωτεί ο Quicksilver, η Scarlet Witch, o Hawkeye, o Νικ Φιούρι και η Μαύρη Χήρα της Σκάρλετ Τζοχάνσον.

Οι πραγματικά ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την ταινία όμως βρίσκονται πραγματικά στο βάθος του πόστερ, αλλά και στα credits στη βάση του.

Διαβάστε ακόμη: Το κακό βρίσκεται μέσα μας. Το νέο τρέιλερ του «Avengers: Age of Ultron» είναι… υπαρξιακό

Avengers: Age of Ultron Poster 607

Ακριβώς πάνω από το κεφάλι του Hulk μπορείτε να δείτε τον Vision, το ανδροειδές κατασκεύασμα του Ultron που οφείλει την υπαρξή του στην J.A.R.V.I.S. τεχνολογία του Iron Man και που στην ταινία τον υποδύεται ο Πολ Μπέτανι.

Στα credits επίσης γίνεται γνωστό πως στην ταινία θα εμφανιστούν τόσο ο Falcon του Αντονι Μακί, όσο και η Πράκτορας Πέγκι Κάρτερ (από το σύμπαν του «Captain America»), ενώ μερικά ακόμη ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτό του Στέλαν Σκάρσγκαρντ και αυτό του Ιντρις Ελμπα από το σύμπαν του «Thor». Την εμφάνισή της θα κάνει στο «Avengers: Age of Ultron» και η Μαρία Χιλ στο ρόλο της Κόμπι Σμάλντερς, πρώην υπάλληλος της S.H.I.E.L.D και νυν συνεργάτης του Τόνι Σταρκ.

Εκτός πόστερ, ο Τζος Γουίντον αποκάλυψε στο Empire πως το «Avengers: Age of Ultron» θα περιλαμβάνει μια σκηνή πριν τα credits στο πνεύμα των διάσημων σκηνών του Τζέιμς Μποντ, ενώ ανέφερε ως βασική του έμπνευση τον «Νονό 2».

«Ξέρω πως αναφέρομαι στο δεύτερο μέρος του "Νονού" αρκετά. Και ξέρω ότι όλοι λένε: "Μην αναφέρεσαι στην καλύτερη ταινία που έγινε ποτέ, βλάκα!", Αλλά την ίδια στιγμή είναι για μένα μια εμβληματική στιγμή γιατί έχεις όλα τα στοιχεία του πρώτου "Νονού" σε μια πολύ διαφορετική ταινία, μια ταινία που δομικά δεν θα μπορούσε να είναι πιο διαφορετική και θεματικά και σαν πρόθεση και σαν ατμόσφαιρα. Θέλω να δώσω στον κόσμο μια συναρπαστική διαδρομή ηρωικών ανθρώπων και αυτό είναι κατά πολύ και ο λόγος για τον οποίο δεσμεύθηκα στο πρότζεκτ, αλλά την ίδια στιγμή μια πιο πλούσια, πιο βαθιά, πιο σκοτεινή ταινία δεν είναι σίγουρα κακό πράγμα.»

Διαβάστε ακόμη: «Avengers: Age of Ultron»: η επίσημη σύνοψη είναι εδώ και είναι αποκαλυπτική

Εδώ και τα μεμονωμένα πόστερ (χωρίς spoilers αυτά) των «Εκδικητών»:

Avengers: Age of Ultron Posters 607

Avengers: Age of Ultron Poster

Avengers: Age of Ultron

Avengers: Age of Ultron Poster

Avengers: Age of Ultron Poster

Και ένα τηλεπτικό σποτ για να ολοκληρωθεί το overdose: