Buzz

«August: Osage County»: Η Μέριλ Στριπ και η Τζούλια Ρόμπερτς στοχεύουν ήδη στα Οσκαρ του 2014

στα 10

Βασισμένο σε ένα βραβευμένο θεατρικό, με ένα καστ που μοιάζει να κάνει ήδη κράτηση για μερικά χρυσά αγαλματάκια του χρόνου, το φιλμ του Τζον Γουέλς μας δείχνει το πρώτο του τρέιλερ.

«August: Osage County»: Η Μέριλ Στριπ και η Τζούλια Ρόμπερτς στοχεύουν ήδη στα Οσκαρ του 2014

Η Μέριλ Στρίπ είναι το κέντρο του σπιτιού και της οικογένειας των Γουέστον που με την χμ... ευκαιρία της εξαφάνισης του αλκοολικού πατέρα της, συγκεντρώνεται όλη και πάλι στο πατρικό της.

Οικογενειακά δράματα, μυστικά και ψέμματα, γέλια και δάκρυα έρχονται στην επιφάνεια στην πορεία σε αυτή την dramedy που δεν κρύβει τις προθέσεις της: να γίνει αρεστή σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό, να συγκινήσει, να βρει έρεισμα στους ψηφοφόρους της ακαδημίας.

Κάτι που δεν μοιάζει καθόλου δύσκολο. Με ηθοποιούς όπως η Μέριλ Στριπ, η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, ο Κρις Κούπερ, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, η Τζουλιέτ Λιούις, ο Σαμ Σέπαρντ, η Αμπιγκέιλ Μπρέσλιν, κερδίζει εξ αρχής το ενδιαφέρον.

Και το θεατρικό φέρει την υπογραφή του Τρέισι Λετς (του συγγραφέα έργων όπως το «Bug» ή το «Killer Joe»), πράγμα που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έχει λίγο παραπάνω βάθος και σκοτάδι, απ όσο το πρώτο τρέιλερ αποκαλύπτει.

Δείτε το πιο κάτω και διαβάστε εδώ περισσότερα για την ταινία.

1