Φεστιβάλ / Βραβεία

Ψηφίστε την αγαπημένη σας ελληνική ταινία της χρονιάς για το βραβείο κοινού στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

στα 10

Λίγο πριν την ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων των Βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ο ΟΤΕ ΤV, ως επίσημος χορηγός της, μπαίνει στο παιχνίδι λανσάροντας το Βραβείο Κοινού που θα δοθεί τη βραδιά της απονομής.

Flix Team
Ψηφίστε την αγαπημένη σας ελληνική ταινία της χρονιάς για το βραβείο κοινού στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

Για έκτη χρονιά φέτος, στις 30 Μαρτίου θα δοθούν τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου στις ελληνικές ταινίες της χρονιάς, όπως αυτές θα προκύψουν από την ψηφοφορία των μελών που θα ξεκινήσει μετά την ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων την Τετάρτη 18 Μαρτίου.

Για πρώτη φορά φέτος, ο ΟΤΕ ΤV, ως χορηγός της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, στηρίζει το έργο της Ακαδημίας για την προώθηση της ελληνικής κινηματογραφίας και την ανάδειξη της εγχώριας παραγωγή και στην φετινή απονομή των Βραβείων θεσπίζει το Βραβείο Κοινού OTE TV, προσκαλώντας όλους εσάς να ψηφίσετε την αγαπημένη σας ελληνική ταινία της χρονιάς.

Στο ειδικό site που έχει δημιουργηθεί για τη ψηφοφορία μπορείτε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας ταινία μέχρι τις 25 Μαρτίου και να μπείτε στην κλήρωση για 10 διπλές προσκλήσεις προκειμένου να παρακολουθήσετε την τελετή απονομής των Κινηματογραφικών Βραβείων 2015 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου μέσα από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών. Η νικήτρια ταινία του Βραβείου Κοινού OTE TV θα ανακοινωθεί στην τελετή απονομής.

Βραβείο Κοινού ΟΤΕ ΤV Ακαδημία 2015

«Στον OTE TV στηρίζουμε τον ελληνικό κινηματογράφο και πιστεύουμε στις δυνατότητες των δικών μας δημιουργών. Μέσα από τη στήριξή μας στην Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου, μέσα από τις συμπαραγωγές μας καθώς και άλλες πρωτοβουλίες, όπως η αποκατάσταση ιστορικών ταινιών, η συμμετοχή σε διεθνή φεστιβάλ και, φυσικά, το πρόγραμμα του αφιερωμένου στο ελληνικό σινεμά OTE CINEMA 3, θέλουμε να ενισχύουμε την αγάπη του κοινού για τις ελληνικές ταινίες», δήλωσε σχετικά ο Διευθυντής του ΟΤΕ TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.

Περισσότερες πληροφορίες για την ψηφοφορία του Βραβείο Κοινού του ΟΤΕ ΤV στο ειδικό site εδώ.