Buzz

Αστον Κούτσερ εναντίον Village Voice

στα 10

Εξαλλος με την εφημερίδα Village Voice ο Αστον Κούτσερ, καθώς ένα της δημοσίευμα ισχυρίστηκε ότι στην καμπάνια που κάνει αυτός και η γυναίκα του Ντεμί Μουρ ενάντια στην ανήλικη πορνεία έχει «φουσκώσει» τα νούμερα των ερευνών για να σοκάρει το κοινό.

Αστον Κούτσερ εναντίον Village Voice

Οσοι τους ακολουθείτε στο twitter το ξέρετε. Η καμπάνια του κύριου και της κυρίας Κούτσερ μέσω του οργανισμού «Demi and Ashton Foundation» (DNA) για την καταπολέμηση του trafficking ανήλικων γυναικών είναι κάτι που παίρνουν πολύ σοβαρά.

Λίγες μέρες πριν, η Village Voice δημοσιεύει ένα άρθρο στο οποίο κατηγορεί το ζευγάρι ακτιβιστών ότι φούσκωσε τα νούμερα στις μετρήσεις της ανήλικης πορνείας στη χώρα για να συγκινήσει τα πλήθη. Ο Κούτσερ ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν 300.000 ανήλικες πόρνες στις Η.Π.Α., και η έρευνα της Voice κατέγραψε 100.000. Το κείμενο συνέχιζε προτείνοντας να δοθούν περισσότερα χρήματα στα θύματα της παιδικής πορνείας.

Ο Κούτσερ επιτέθηκε στην εφημερίδα μέσω twitter, λέγοντας ότι θα πρέπει να αστειεύονται. Εκείνοι όμως δεν αστειεύονταν καθόλου και τον προσκάλεσαν σε επίσημη αντιπαράθεση.

Και τότε το ζεύγος Κούτσερ πέρασε στην αντεπίθεση. Εκείνος άρχισε επιθετικά πλέον tweets σε εταιρίες που διαφημίζονται στην Village Voice ρωτώντας τους «αν γνωρίζουν ότι δίνουν χρήματα σε μία εφημερίδα που προωθεί την ανήλικη πορνεία». Η γνωστή αεροπορική εταιρία «American Airlines» ήταν μία αυτές και οι εκπρόσωποί της απάντησαν αμέσως: «αυτό που μας λέτε είναι πολύ σοβαρό, παρακαλούμε στείλτε μας το link».

Η Village Voice με τη σειρά της πόσταρε μία μεγάλη ανακοίνωση που στήριζε το ρεπορτάζ της και την έρευνα των δημοσιογράφων της, καθώς και το κείμενο που στην ουσία ζητούσε κυβερνητική στήριξη και οικονομική ενίσχυση για τη δημιουργία ξενώνα για ανήλικες πόρνες.

Σε καθαρή μάλιστα επίθεση ενάντια στον Κούτσερ και την Real Men Don't Buy Girls καμπάνια του DNA (πέρσι στα πλαίσια του anti-trafficking σκοπού τους είχαν κυκλοφορήσει σποτάκια με διάσημους σταρ να λένε «Οι Αληθινοί Αντρες δεν Αγοράζουν Μικρά Κορίτσια») η Voice έβαλε τίτλο «Οι Αληθινοί Αντρες Παρουσιάζουν Αληθινά Στοιχεία»

Περιμένουμε τις εξελίξεις, καθώς αν η Voice έχει δίκιο μπορεί να καταφύγει σε πολύ τσουχτερή μήνυση εναντίον του ηθοποιού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ούτε το καλό δεν μπορείς να κάνεις πια...