Buzz

Αρκούν 5000 δολάρια για να γίνεις Ράιαν Γκόσλινγκ;

στα 10

Ο Νίκολας Ράιαν, ένας φιλόδοξος ηθοποιός από το Νιου Τζέρσι ξόδεψε 5000 δολάρια προκειμένου να γίνει ίδιος με τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Το αποτέλεσμα; Κανείς δεν μπορεί να γίνει σαν τον Ράιαν Γκόσλινγκ!

Αρκούν 5000 δολάρια για να γίνεις Ράιαν Γκόσλινγκ;

Η διορθωτική πλαστική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Νίκολας Ράιαν διήρκεσε δύο ώρες και είχε σαν κεντρικό της θέμα το «σαγόνι του Ράιαν Γκόσλινγκ», επιβεβαιώνοντας και δημόσια τους πλαστικούς χειρούργους που έχουν ομολογήσει πως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άσημοι άνθρωποι του θεάματος προσφεύγουν στις υπηρεσίες τους με σκοπό να μοιάσουν λίγο περισσότερο στον Ράιαν Γκόσλινγκ.

Το αποτέλεσμα της πλαστικής επέμβασης θεωρήθηκε επιτυχημένο από τον ίδιο τον Νίκολας Ράιαν, παρόλο που είναι ηλίου φαεινότερο πως η ομοιότητα του με τον Ράιαν Γκόσλινγκ είναι μόνο στο μυαλό του. Σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την επέμβαση, σε ένα πάρτι στο Λος Αντζελες ένα κορίτσι τον πλησιάσε και του είπε πως έχει το βλέμμα του Ράιαν Γκόσλινγκ. «Μετά απ' όλα όσα πέρασα, ήταν απίστευτο να δικαιώνομαι», δήλωσε.

2

Αυτό, ωστόσο που έχει σημασία είναι πως το όνομα του Νίκολας Ράιαν έγινε γνωστό μέσα σε μια ημέρα σε όλον τον κόσμο, σύμφωνα πάλι με τον ίδιο οι προτάσεις του για να συμμετάσχει σε κινηματογραφικές ταινίες αυξήθηκαν και σε μια γενικευμένη παράνοια που έτσι κι αλλιώς δεν είναι ξένο σώμα στο Χόλιγουντ, ακόμη και ο Ράιαν Γκόσλινγκ είμαστε σίγουροι πως βρίσκει το όλο θέμα αρκούντως χαριτωμένο.

Δείτε παρακάτω ένα ρεπορτάζ για την (χμ...) μεταμόρφωση του Νίκολας Ράιαν σε κάτι που δεν είναι σίγουρα «σαν τον Ράιαν Γκόσλινγκ»:


Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη μανία με τον Ράιαν Γκόσλινγκ.