Buzz

«Almost Paris». Μια ταινία με υπογραφή Σκορσέζε. Ντομένικα Κάμερον-Σκορσέζε

στα 10

Η κόρη του Μάρτιν υπογράφει την πρώτη μεγάλου μήκους της ταινία.

«Almost Paris». Μια ταινία με υπογραφή Σκορσέζε. Ντομένικα Κάμερον-Σκορσέζε

Αν αναρωτιέστε, ο πατέρας της δεν έχει κάνει την παραγωγή και το τρέιλερ του «Almost Paris» δεν θυμίζει σε τίποτα το σινεμά του Μάρτιν Σκορσέζε, ακόμη κι αν το φιλμ έκανε την πρεμιέρα του στο φεστιβάλ της Tribeca φέτος κι εκεί ναι, ίσως η φιλία του Μάρτιν με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο να έπαιξε έναν μικρό ρόλο.

Ομως μπορεί αυτή να είναι η πρώτη μεγάλου μήκους της Ντομένικα Κάμερον-Σκορσέζε, όμως η σαραντάχρονη σκηνοθέτης και ηθοποιός μετρά ήδη αρκετά χρόνια δουλειάς στην σκηνή και την οθόνη κι έχει σκηνοθετήσει δυο μικρού μήκους πριν από το «Almost Paris».

Δείτε ακόμη: Tα (κινηματογραφικά) Πάθη του Μάρτιν Σκορσέζε

domenica cameron scorsese 607

Το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός τραπεζίτη της Wall Street, ο οποίος όταν η κρίση τον αφήνει άνεργο επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειας μέχρις ότου να σταθεί στα πόδια του κι εκείέρχεται αντιμέτωπος με τον αντίκτυπο που είχαν οι πράξεις του στους ανθρώπους που αγαπά.

Δίχως μεγάλους σταρ, χαμηλότονο και με τον αέρα μιας low budget ανεξάρτητης παραγωγής το φιλμ ετοιμάζεται για την έξοδό του στις αίθουσες της Αμερικής και το πρώτο τρέιλερ είναι εδώ.

Συγκρίσεις με το σινεμά του μπαμπά της Ντομένικα, παρακαλούμε ας αποφευχθούν.


Δείτε ακόμη: