Buzz

«Αφτερλωβ, δε μιούζικ» στο six d.o.g.s.

στα 10

Η Melentini και οι The Running Blue Orchestra γιορτάζουν την κυκλοφορία του «Αφτερλωβ» στις αίθουσες με ένα live στο six d.o.g.s., την Πέμπτη 25 Μαΐου.

Flix Team
«Αφτερλωβ, δε μιούζικ» στο six d.o.g.s.

Ενώ η κινηματογραφική μετά-αγάπη του «Αφτερλωβ» μεταδίδεται από στόμα σε στόμα στις κινηματογραφικές αίθουσες, όπου προβάλλεται από την Πέμπτη 18 Μαΐου, η Melentini, υπεύθυνη για τη σύνθεση της ονειρικής μουσικής που στολίζει το σύμπαν της πρώτης μεγάλου μήκους ταινίας του Στέργιου Πάσχου, καταλαμβάνει το μουσικό stage του six d.o.g.s., την Πέμπτη 25 Μαΐου, για ένα live με ελεύθερη είσοδο.

Με αφορμή, λοιπόν, την πρώτη εβδομάδα προβολής του «Αφτερλωβ» στην Ελλάδα, η Melentini με τη συνοδεία των εκλεκτών συνεργατών της, The Running Blue Orchestra, θα μοιραστεί μαζί μας τα τραγούδια και τις μουσικές που έγραψε για την ταινία, αλλά και ένα μεγάλο μέρος της δισκογραφίας της.

Διαβάστε ακόμη: Μια «Ηλιαχτίδα» που την ακούς δυνατά, αφιερωμένη από το «Αφτερλωβ» του Στέργιου Πάσχου

Melentini 607

Το «Αφτερλωβ», μια αστεία, συγκινητική και καυστική μετα-ερωτική ιστορία δυο ανθρώπων που αρνούνται να μεγαλώσουν, παρακολουθεί την προσπάθεια ενός ζευγαριού για επικοινωνία. Αποκλεισμένοι, έγκλειστοι και ανήμποροι να εξηγήσουν αυτό που τους συμβαίνει, οι δύο ήρωες ξεκινούν με αθωότητα, αμηχανία και γενναιότητα ένα ταξίδι εξερεύνησης όλων εκείνων που τους ενώνουν αλλά και τους χωρίζουν. Κι ενώ η διαδρομή τους μοιάζει αρχικά σαν μια αθώα βόλτα στην εξοχή, σύντομα θα αισθανθούν χαμένοι σε ένα αφιλόξενο και εχθρικό περιβάλλον…

Info
six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα, τηλ., 210 3210510)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00. Είσοδος δωρεάν.

The Running Blue Orchestra 607

Διαβάστε ακόμη