Buzz

O Ααρον Σόρκιν ετοιμάζεται για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο σινεμά

στα 10

Σπουδαίος σεναριογράφος και δημιουργός αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών ο Σόρκιν κάνει το επόμενο βήμα με το «Molly’s Game».

O Ααρον Σόρκιν ετοιμάζεται για το σκηνοθετικό του ντεμπούτο στο σινεμά

Από το «West Wing» έως το «Steve Jobs», ο Ααρον Σόρκιν έχει χτίσει την δική τη θρησκεία για όσους λατρεύουν τα πυκνά καλογραμμένα σενάρια, που δεν φοβούνται τις λέξεις και τις ιδέες και για όσους δεν θεωρούν ότι το σινεμά και η τηλεόραση οφείλουν να είναι μόνο ένας διασκεδαστικός τρόπος να περνάς την ώρα. Ετσι, τα νέα ότι ετοιμάζεται να κάνει την πρώτη του ταινία –και μάλιστα με εξαιρετικό καστ- δεν μπορεί παρά να μας χαροποιούν.

Η ταινία που ετοιμάζει είναι βασισμένη στο βιβλίο της Μόλι Μπλουμ «Molly’s Game: From Hollywood's Elite to Wall Street's Billionaire Boys Club, My High-Stakes Adventure in the World of Underground Poker » κι ο τίτλος μάλλον περιγράφει αναλυτικά το περιεχόμενό του.

Δείτε κι αυτό: Στο γραφείο του Ααρον Σόρκιν

Η Τζέσικα Τσαστέιν θα υποδύεται την Μόλι Μπλουμ μια σκιέρ η οποία μετακομίζει στο Χόλιγουντ όταν μετά από ένα ατύχημα τα όνειρά της για τους Ολυμπιακούς πέφτουν στον γκρεμό. Ξεκινώντας από γκαρσόνα σύντομα θα χτίσει ένα κύκλωμα για παράνομα παιχνίδια πόκερ τα οποία θα προσελκύσουν την ελίτ του Χόλιγουντ και παίχτες όπως ο Μπεν Αφλεκ και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

jessica chastain 607 4

Μέχρι την στιγμή που το FBI θα ενδιαφερθεί για την δράση της και θα προχωρήσει στην σύλληψή της. Ο Ιντρις Ελμπα και ο Μάικλ Σέρα είναι οι βασικοί συμπρωταγωνιστές στο φιλμ που ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στους επόμενους μήνες.

Η συμμετοχή των Αφλεκ και ΝτιΚάπριο από την άλλη, μοιάζει προς το παρόν αμφίβολη...

Δείτε ακόμη: