Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Boy and the Heron»

Λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία της στις αμερικάνικες αίθουσες, η ταινία επιτέλους αποκτά το πρώτο της τρέιλερ. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Chicken Run: Dawn of the Nugget»

Η αγαπημένη ταινία του στούντιο Aardman επιστρέφει με σίκουελ τον Δεκέμβριο στο Netflix. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Exorcist: Believer»

Το κινηματογραφικό reboot του Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν αναμένεται στις ελληνικές αίθουσες στις 12 Οκτωβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«May December»

Η ταινία, που έκανε πρεμιέρα το Φεστιβάλ των Καννών, έρχεται στο Netflix την 1η Δεκεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Bikeriders»

Ο Τζεφ Νίκολς επιστρέφει με νέα ταινία με πρωταγωνιστές τους Οστιν Μπάτλερ, Τζόντι Κόμερ, Μαίκλ Σάνον και Τομ Χάρντι για την πραγματική ιστορία των Vandals, μιας από τις πιο φημισμένες συμμορίες μοτοσικλετιστών στην Αμερική, στα χρόνια της ακμής τους.

«The Pain Hustlers»

Οι Εμιλι Μπλαντ και Κρι Εβανς είναι δυο φαρμακευτικοί αντιπρόσωποι που αρχίζουν να χάνουν την ψυχραιμία τους τελείως στη νέα ταινία του Netflix.

«Thanksgiving»

Ο Ιλάι Ροθ μετατρέπει το ψεύτικο τρέιλερ που προβλήθηκε στο «Grindhouse» σε μια πραγματική ταινία splatter.

«Monarch: Legacy of Monsters»

Ο Γκοτζίλα έρχεται να γεμίσει τη μικρή οθόνη στη νέα σειρά του Apple TV+ η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου.

«A Murder At The End Of The World»

Η Εμα Κόριν και ο Κλάιβ Οουεν πρωταγωνιστούν στην σειρά όπου μια νεαρή γυναίκα χάκερ προσκαλείται μαζί με άλλους καλεσμένους στο καταφύγιο ενός δισεκατομμυριούχου όπου ένας ανάμεσά τους υπάρχει κι ένας δολοφόνος.

«One Life»

Ο Αντονι Χόπκινς πρωταγωνιστεί στην βιογραφική ταινία του Σερ Νίκολας Γουίντον ο οποιος έσωσε 669 παιδιά από τους Ναζί στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Nyad»

Οι Ανέτ Μπένινγκ και Τζόντι Φόστερ πρωταγωνιστούν στην αληθινή ιστορία της αθλήτριας Νταϊάνα Νάιντ, η οποία, σε ηλικία 60 ετών και με τη βοήθεια της καλύτερης της φίλης και προπονήτριας, δεσμεύεται να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής της: να κολυμπήσει 110 μίλια ανοιχτά του ωκεανού από την Κούβα στη Φλόριντα.