Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«The Watchers»

Η κόρη του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα της και σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία μυστηρίου τρόμου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Horizon: An American Saga»

Το πρώτο μέρος του επικού γουέστερν του Κέβιν Κόστνερ βγαίνει στους κινηματογράφους το 2024 σε δύο κεφάλαια.

«The Bikeriders»

Ο Τζεφ Νίκολς επιστρέφει με νέα ταινία με πρωταγωνιστές τους Οστιν Μπάτλερ, Τζόντι Κόμερ, Μαίκλ Σάνον και Τομ Χάρντι για την πραγματική ιστορία των Vandals, μιας από τις πιο φημισμένες συμμορίες μοτοσικλετιστών στην Αμερική, στα χρόνια της ακμής τους.

«I Saw The TV Glow»

H νέα ταινία τρόμου του Α24 σε σκηνοθεσία από το Τζέιν Σόενμπρουν μιλά για έναν έφηβο που ένας φίλος του τον συστήνει ένα μυστηριώδες μεταμεσονύχτιο τηλεοπτικό πρόγραμμα - ένα όραμα ενός υπερφυσικού κόσμου κάτω από τον δικό τους.

«Ghostbusters: Frozen Empire»

To «The Day After Tomorrow» έρχεται να συναντήσει τους «Ghostbusters», στο νέο αναμενόμενο σίκουελ που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Μάρτιο του 2024. Διαβάστε εδώ περισσότερα.