Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Civil War»

Η πτώση μιας Αυτοκρατορίας. Νέο τρέιλερ του «Civil War» του Αλεξ Γκάρλαντ. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Challengers»

Ο Λούκα Γκουαντανίνο κάνει σερβίς το νέο τρέιλερ της νέας του ταινίας με πρωταγωνιστές τους Ζεντάγια, Τζος Ο’ Κόνορ και Μάικ Φάιστ. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«The Gentlemen»

Ο Γκάι Ρίτσι κάνει ένα πέρασμα από την τηλεόραση με ένα spin-off της ομότιτλης ταινίας του 2019. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Borderlands»

Βασισμένη στο ομότιτλο video game η ταινία εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον όπου μεγάλες εταιρείες επιδιώκουν τον έλεγχο διαφόρων πλανητών για να δημιουργήσουν αποικίες και να εξορίσουν τον ορυκτό τους πλούτο και τους πόρους τους. Οταν μια από αυτές τις μεγαλοεταιρείες, η Atlas Corporation, ανακαλύπτει μια τεράστια κρύπτη στον πλανήτη Παντόρα (όχι αυτό με τα μπλε πλάσματα), στέλνει μια ομάδα ατόμων οι οποίοι καταλήγουν να βρεθούν σε πόλεμο με τους κατοίκους και τα εξωγήινα ζώα που βρίσκονται εκεί, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούν να εμποδίσουν μια άλλη εταιρεία να φτάσει πρώτη στην κρύπτη.

«The Boy Kills World»

Ο Μπιλ Σάρσγκαρντ παθαίνει αμόκ στο πρώτο τρελό τρέιλερ του «The Boy Kills World», το οποίο έκανε πέρσι πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Τορόντο.

«The Tattooist Of Auschwitz»

Ο Χάρβεϊ Καϊτέλ πρωταγωνιστεί σε μια ακόμα σειρά για το ολοκαύτωμα του Peacock.