Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Flix Team
Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Από μπλε τζίνι μέχρι τενόρους της όπερας έχουν τα τρέιλερ αυτή την εβδομάδα, γεμάτα φαντασία, τρόμο, κωμωδία και τραγούδι.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Aladdin»

To νέο τρέιλερ της ταινίας μας αποκαλύπτει τον Γουίλ Σμιθ ως μπλε τζίνι. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Aladdin».


«Tolkien»

Ο Νίκολας Χουλτ βρίσκει την δική του Συντροφιά στον ρόλο του πατέρα της σύγχρονης φανταστικής λογοτεχνίας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Tolkien».


«Frozen 2»

Η Ελσα, η Αννα και όλη η παρέα επιστρέφουν. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Frozen 2».


«Triple Frontier»

O Μπεν Αφλεκ κι ο Οσκαρ Αϊζακ ληστεύουν ένα καρτέλ σε σκηνοθεσία του Τζέι Σι Τσάντορ. Η ταινία έρχεται στο Netflix τον Μάρτιο του 2019. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Triple Frontier».


«Yesterday»

Πώς θα ήταν ο κόσμος μας χωρίς τα τραγούδια των Beatles; H νέα ταινία του του Ντάνι Μπόιλ έχει την απάντηση. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Yesterday».


«Ma»

H Οκτάβια Σπένσερ πρωταγωνιστεί στο νέο θρίλερ από την Blumhouse, ως μια μοναχική γυναίκα η οποία προσφέρει το υπόγειο του σπιτιού της σε κάτι νεαρούς για να καπνίζουν και να μεθούν. Αλλά το σπίτι της έχει κάποιους κανόνες και οι παραβάτες θα τιμωρηθούν. Η σκηνοθεσία είναι του Τέιτ Τέιλορ, του «The Help», και η ταινία αναμένεται τον Μάιο στις αίθουσες. Σίγουρα δεν θα ξαναδούμε την Σπένσερ με το ίδιο μάτι μετά από αυτό.


«Catch-22»

Η νέα σειρά του Hulu φέρνει τον Τζορτζ Κλούνεϊ ξανά στην τηλεόραση μετά από 30 χρόνια. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Catch-22».


«The Hustle»

Αλλη μια ταινία του '80 ετοιμάζεται για την θηλυκή εκδοχή της. Το «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» θα λέγεται «The Hustle» με πρωταγωνίστριες τις Αν Χάθαγουεϊ και Ρέμπελ Γουίλσον. Η ταινία αναμένεται να βγει τον Μάιο στις αίθουσες.


«Killing Eve»

Η Βιλανέλ επιστρέφει με πιο εξωφρενική γκαρνταρόμπα και την Σάντρα Ο στο κατόπι της. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Killing Eve».


«Love, Death and Robots»

Η σειρά των των Ντείβιντ Φίντσερ και Τιμ Μίλερ απευθύνεται σε ένα ενήλικο (με αρκετές χαλασμένες βίδες στο μυαλό) κοινό. Διαβάστε εδώ περισσότερα για το «Love, Death and Robots».


«Pavarotti»

O Ρον Χάουαρντ μας πάει στην όπερα με ένα ντοκιμαντέρ για τον Λουτσιάνο Παβαρότι.



Ο κινηματογραφικός οδηγός του Flix | Οι νέες ταινίες της εβδομάδας, ταινίες που συνεχίζονται και αίθουσες σε όλη την Ελλάδα με αναλυτικό πρόγραμμα και ώρες προβολών | Επιλογές από ταινίες σε streaming για την οικιακή σας διασκέδαση.