Buzz

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

στα 10

Το Flix συγκεντρώνει τα τρέιλερ που εντυπωσίασαν και συζητήθηκαν το τελευταίο διάστημα, για τα μάτια σας μόνο.

Το Flix διαλέγει τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας

Η νέα εβδομάδα έφερε τρέιλερ για σειρές και ταινίες που θα κάνουν την πρεμιέρα τους στις διαδικτυακές πλατφόρμες σε video on demand και στις σκοτεινές αίθουσες.

Εμείς εδώ στο Flix κάναμε ένα μικρό ξεκαθάρισμα με τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας. Τρέιλερ που εντυπωσίασαν, συζητήθηκαν, έγιναν viral και πάνω από όλα έκαναν σωστά τη δουλειά τους: να μας κάνουν να ανυπομονούμε όσο τίποτε άλλο για το τελικό αποτέλεσμα σε μικρή και μεγάλη οθόνη.


«Rebel Moon»

Το πρώτο μέρος της υπέρμετρα φιλόδοξης διαστημικής όπερας του Ζακ Σναίντερ έρχεται στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Society of the Snow»

Η νέα ταινία του Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα θα κλείσει το φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας και αναμένεται στο Netflix κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Μινόρε»

Η νέα ταινία του Κωνσταντίνου Κουτσολιώτα φέρνει τις απόκοσμες φρίκες των ιστοριών του Λάβκραφτ και τις συνδυάζει με ένα από τα πιο εμβληματικά ελληνικά μουσικά είδη, το ρεμπέτικο. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«Percy Jackson And The Olympians»

Η δεύτερη προσπάθεια της Disney να μεταφέρει τα βιβλία του Ρικ Ραιόρνταν, γεμάτα από στοιχεία της ελληνικής μυθολογίας, έρχεται σε μορφή σειράς τον Δεκέμβριο.

«Cassandro»

H ζωή του θρυλικού Μεξικάνου γκέι παλαιστή Σαούλ Αρμεντάριθ, γνωστός και με το το όνομα Cassandro, γίνεται ταινία με πρωταγωνιστή τον Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ. Διαβάστε εδώ περισσότερα.

«VHS 85»

Η ανθολογία ταινιών τρόμου συνεχίζεται με ταινίες από τους Σκοτ Ντέρικσον, Ντέιβιντ Μπρούκνερ, Τζίτζι Σαούλ Γκερέρο, Νατάσα Κερμάνι και Μάικ Νέλσον.

«Foe»

Ερχονται δύσκολοι καιροί στην σχέση του Πολ Μέσκαλ και Σίρσα Ρόναν από τον σκηνοθέτη του «Lion» Γκαρθ Ντέιβις.

«Carlos: The Santana Journey»

Το ντοκιμαντέρ για την ζωή του θρύλου της ροκ Κάρλος Σαντάνα έρχεται στις αμερικάνικες αίθουσες τον Σεπτέμβριο.