TV & STREAMING

«Barely Legal» trailer για τα βραβεία ΕΜΜΥ

στα 10

Οι Μπράιαν Κράνστον & Ααρον Πολ επανασυνδέονται σε μία Βreaking Βad/reality show παρωδία που υποδέχεται την ανυποψίαστη Τζούλια Λούις Ντρέιφους στην... επιχείρησή τους. Δείτε (και γελάστε) με το 6λεπτο πρόμο των βραβείων ΕΜΜΥ.

«Barely Legal» trailer για τα βραβεία ΕΜΜΥ

Η Αμερικανική Τηλεοπτική Ακαδημία κυκλοφόρησε χθες το πρόμο για την πολυαναμενόμενη βραδιά της απονομής των φετινών βραβείων ΕΜΜΥ, επιστρατεύοντας τρεις υποψηφίους (τους Μπράιαν Κράνστον & Ααρον Πολ του «Breaking Bad» και την Τζούλια Λούις Ντρέιφους του «Veep») σ' ένα μικρού μήκους φιλμάκι που μας έκανε να γελάσουμε.

Παρωδώντας τη φύση των reality shows που ακολουθούν τους διάσημους (;) παίκτες σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητάς τους, η Τζούλια Λούις Ντρέιφους εξηγεί στην κάμερα γιατί πήρε αγκαλιά το Β' Γυναικείου σε Κωμική Σειρά ΕΜΜΥ της από την εποχή του «Seinfeld» και βγήκε να το πουλήσει: «Κάπου άκουσα ότι η Σελίν Ντιόν είναι ιδιοκτήτρια νησιού. Ηπια πολύ ροζέ χθες το βράδυ και σήμερα είμαι κι εγώ ιδιοκτήτρια νησιού. Χρειάζομαι ρευστό...»

EMMYS BARELY LEGAL TRAILER MAIN

Κάπως έτσι μπαίνει στο... «Σχεδόν Παράνομο Ενεχυροδανειστήριο» των Κράνστον & Πολ. Κι εκεί ξεκινά μία σουρεαλιστική, καυστική συζήτηση για την αξία των ΕΜΜΥ, τη σοβαρότητα και αξία της κωμωδίας κλπ. Οι «Breaking Bad» αναφορές φυσικά δεν λείπουν με αποκορύφωμα την τελευταία ατάκα του Ααρον Πολ.

Η τελετή απονομης των Emmy Awards 2014 θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου στο NBC.

Διαβάστε τη γνώμη του Flix αναλυτικά για κάθε υποψηφιότητα: