Η ζωή του Κρίστιαν τελευταία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Η γυναίκα του τον παράτησε για έναν νεότατο Αργεντίνο ποδοσφαιριστή. Ο έφηβος γιος του ντύνεται στα μαύρα, διαβάζει Κίρκεγκαρντ και αποφεύγει να του μιλά. Η κάβα του δε βγάζει τα έξοδά της. Και τα μπουκάλια που περισσεύουν καταλήγουν στο στόμα του Κρίστιαν που χαϊδεύει τον αλκοολισμό. Μια μέρα ο Κρίστιαν παίρνει τη μεγάλη απόφαση: μαζί με το γιο του, θα ταξιδέψει στο Μπουένος Αϊρες για να διεκδικήσει τη γυναίκα του και την προηγούμενή του ζωή!

Ο Ολε Κρίστιαν Μάντσεν στήνει όλες τις παραμέτρους για ένα σκοτεινό και παρακμιακό δράμα: διαζύγιο, αποξένωση, αλκοολισμός, μοναξιά. Και, γυρίζοντάς τες τούμπα, δημιουργεί μια feel good κωμωδία! Με μια θαυμάσια ερμηνεία από τον Αντερς Μπέρτελσεν, η ταινία διακρίνεται για τις στιγμές που καταγράφει με κυνισμό και χάρη την ανθρώπινη αμηχανία, αλλά ξεφεύγει στις σκηνές όπου το χιούμορ μετατρέπεται σε φολκλόρ «τουριστική» υπερβολή.

Το σύνολο είναι mainstream, καλοπροαίρετο και χαρούμενο, αν και όχι ιδιαίτερα φίνο ή διαπεραστικό. Είναι πιο συνθετο από μια αμερικανική αντίστοιχη ταινία, με πιο ενδιαφέρουσες διακυμάνσεις, αλλά όχι αρκετά ιδιαίτερο, πρωτότυπο ή δυνατό για ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Δανέζικου σινεμά.