Buzz

To «Zombieland 2» είναι γεγονός

στα 10

Με τον σκηνοθέτη Ρούμπεν Φλάισερ και όλο το αρχικό καστ να επιστρέφει.

To «Zombieland 2» είναι γεγονός

Οταν κυκλοφόρησε το «Zombieland» του Ρούμπεν Φλάισερ, πίσω το 2009, και με budget μόλις 24 εκατομμύρια δολάρια, κανείς δεν περίμενε την επιτυχία, αλλά και το cult status, που θα αποκτούσε η ταινία. Αλλά ήταν και εκείνη η ταινία που, πέρα από την καριέρα του Γούντι Χάρελσον, κατάφερε να εκτοξεύσει και τις καριέρες των Τζέσι Αϊζενμπεργκ, Εμα Στόουν και Αμπιγκεϊλ Μπρέσλιν, όλοι τους πια με μια υποψηφιότητα ή με ένα Οσκαρ στο χέρι.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ζητούσαν μια συνέχεια των περιπετειών της άτυπης αυτής οικογένειας, και μετά από αρκετές φήμες, οι οποίες όλες κατέληγαν τίποτα περισσότερο από ψεύτικες υποσχέσεις, οι φαν της ταινίας επιτέλους πήραν αυτό που ήθελαν. Το «Zombieland 2» είναι πραγματικότητα όχι μόνο με τον Φλάισερ να επιστρέφει στην σκηνοθεσία, αμέσως μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Venom», αλλά και με ολόκληρο το αρχικό καστ να επιστρέφει.

Διαβάστε ακόμα: Ζουν αναμεσά μας! Αυτά είναι τα 25 πιο εμπορικά φιλμ με ζόμπι στις ΗΠΑ!

zombieland 607

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα βρούμε την τετράδα να ταξιδεύει στην καρδιά της Αμερικής, καθώς αντιμετωπίζει καινούργιες ορδές από ζόμπι (τα οποία έχουν εξελιχθεί από την προηγούμενη φορά), αλλά και θα συναντήσει και νέες ομάδες επιζώντων.

H ταινία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2019, πάνω στην ώρα για την επέτειο των 10 χρόνων της πρώτης.

Διαβάστε ακόμα: