Buzz

Ο Γιώργος Λάνθιμος αποκαλύπτει πως το «Kinds of Kindness» είναι σαν να γύρισε τρεις ταινίες μαζί

στα 10

Φαίνεται πως η τέταρτη συνεργασία του Ελληνα κινηματογραφιστή με την Εμα Στόουν θα είναι σίγουρα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες της χρονιάς.

Ο Γιώργος Λάνθιμος αποκαλύπτει πως το «Kinds of Kindness» είναι σαν να γύρισε τρεις ταινίες μαζί

Το «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, με πρωταγωνίστρια την Εμα Στόουν, ξεκίνησε ήδη να προβάλλεται και στις ελληνικές αίθουσες και φαίνεται πως αυτή τους η συνεργασία δεν θα σταματήσει εκεί. Οπως είναι γνωστό Λάνθιμος και Στόουν συνεργάστηκαν ξανά και στη νέα ταινία του σκηνοθέτη με τίτλο «Kinds of Kindness», μια κωμωδία γραμμένη από τον ίδιο, μαζί με τον Ευθύμη Φιλίππου, στην πέμπτη τους συνεργασία μετά τον «Κυνόδοντα», τις «Αλπεις», τον «Αστακό» και το «Φόνο του Ιερού Ελαφιού».

Ο Λάνθιμος μίλησε στον The Guardian για το «Poor Things» αλλά και έδωσε μερικές πληροφορίες για τη νέα του ταινία, η οποία φαίνεται πως θα είναι τρεις ταινίες μαζί. «Εχουμε τελειώσει ήδη τα γυρίσματα και βρισκόμαστε στη διαδικασία του μοντάζ. Είναι μια σύγχρονη ταινία, που διαδραματίζεται στις ΗΠΑ – τρεις διαφορετικές ιστορίες, με τέσσερις ή πέντε ηθοποιούς που παίζουν έναν ρόλο σε κάθε ιστορία, άρα όλοι παίζουν τρεις διαφορετικούς ρόλους. Ηταν σχεδόν σαν να έκανα τρεις ταινίες, πραγματικά. Αλλά είναι υπέροχο να δουλεύω ξανά με την Εμα. Είναι πολύ πιο εύκολο να έχεις κάποιον εκεί που σε εμπιστεύεται τόσο πολύ και τον οποίο εμπιστεύεσαι κι εσύ το ίδιο αρκετά».

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Λάνθιμος: «Αν δεν έχω final cut σε μια ταινία, προτιμώ να κάνω κάτι άλλο. Ή κάποιο άλλο επάγγελμα!»

lanthimos

Φυσικά ο Λάνθιμος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πως ξεκίνησε αυτή η σχέση με την Στόουν λέγοντας πως ήξερε από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν πως θα ήταν ένα τέλειο ζευγάρι. «Απλώς νόμιζα ότι είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο. Είχα δει τη δουλειά που είχε κάνει και σκέφτηκα ότι θα ήταν υπέροχη για την “Ευνοούμενη”. Είχε δει τον “Αστακό” και τον “Κυνόδοντα” και μου είχε πει πως της αρέσει αυτό που κάνω οπότε ας συνεργαστούμε. Είναι έτοιμη να κάνει ό,τι χρειάζεται για να γίνουν τα πράγματα. Και εκτός από το ότι είναι απίστευτη ηθοποιός, είναι απλώς να μπορείς να επικοινωνείς με κάποιον χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσεις τίποτα, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείς πάρα πολλές λέξεις. Απλά να σε καταλαβαίνει», εξήγησε ο Λάνθιμος.

Η ταινία αποτελεί και την τέταρτη συνεργασία του Γιώργου Λάνθιμου με την Εμα Στόουν, μετά την «Ευνοούμενη», το «Poor Things» και τη «Βληχή», το μικρού μήκους φιλμ που γυρίστηκε για την Εθνική Λυρική Σκηνή. Μαζί της συμπρωταγωνιστούν και οι Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκαρετ Κουόλι, Τζο Αλγουιν, Τζεσι Πλέμονς και άλλοι.

To «Poor Things» συνεχίζεται να προβάλλεται στις αίθουσες από την Feelgood Entertainment.