Buzz

To ωραιότερο εξώφυλλο της χρονιάς είναι αυτό της Γιαλίτζα Απαρίθιο στη μεξικάνικη Vogue

στα 10

Η πρωταγωνιστρία του «Ρομα» κοσμεί το εξώφυλλο της μεξικάνικης Vogue με τον εύγλωττο τίτλο «Ενα Αστέρι Γεννιέται».

To ωραιότερο εξώφυλλο της χρονιάς είναι αυτό της Γιαλίτζα Απαρίθιο στη μεξικάνικη Vogue

«Το στερεότυπο ότι μόνο ενός τύπου άνθρωπος μπορεί να έχει τη φιλοδοξία να είναι πρωταγωνιστής σε μια ταινία ή να κοσμεί το εξώφυλλο ενός περιοδικού έσπασαν. Ο κόσμος αρχίζει να γνωρίζει κι άλλα πρόσωπα από το Μεξικό και αυτό είναι κάτι που με κάνει χαρούμενη και περήφανη για τις ρίζες μου.»

Η Γιαλίτζα Απαρίθιο δεν θα είναι - και κανείς δεν ξέρει γιατί - υποψήφια για Οσκαρ. Είναι όμως η απόλυτη πρωταγωνίστρια της χρονιάς, μια κοπέλα που δούλευε ως δασκάλα και βρέθηκε στο δρόμο του Αλφόνσο Κουαρόν για να γίνει το πρόσωπο-έμβλημα του «Ρομα» και η πρώτη ιθαγενής που κοσμεί το «ιστορικό» για πολλούς εξώφυλλο της μεξικάνικης Vogue.


Και μην ξεχνάτε: Flix Top Ten 2018: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς και κερδίστε δωρεάν σινεμά για όλο το 2019 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!


Yalitza Vogue

Σήμερα στα 26 της χρόνια, η Γιαλίτζα Απαρίθιο ονειρεύεται μια ζωή ηθοποιού. «Αν γινόταν θα με ενδιέφερε, αν και νιώθω φοβισμένη γιατί φαντάζομαι κάθε ταινία είναι διαφορετική. Και φυσικά θα πρέπει να κάνω κάποια μαθήματα υποκριτικής.»

Yalitza Vogue

Yalitza Vogue

Yalitza Vogue

Yalitza Vogue

Yalitza Vogue

Πιο πολύ όμως και από το ότι έγινε ηθοποιός χωρίς να το συνειδητοποιήσει, η Απαρίθιο χαίρεται για τα ταξίδια: «Είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα χωρίς να το καταλάβω. Θυμάμαι να είναι κάτι που είχα ευχηθεί - να ταξιδέψω σε διαφορετικά μέρη του κόσμου - και είμαι πολύ χαρούμενη που με την ταινία μπορώ να πάω σε φανταστικά μέρη. Στο παρελθόν είχα πάει μόνο με το σχολείο σε μέρη λίγο έξω από την Οαχάκα όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα.»

Yalitza Vogue

Δείτε εδώ και ένα βίντεο με την Γιαλίτζα Απαρίθιο από τη μεξικάνικη Vogue:


Διαβάστε ακόμη: Ο Εμανουέλ Λουμπέσκι δεν φώτισε το «Ρόμα» - αλλά δηλώνει ότι είναι η αγαπημένη του ταινία όλων των εποχών