Buzz

X-Men Apocalypse: το trailer διέρρευσε!

στα 10

Δείτε τις πρώτες κλεφτές εικόνες του πολυαναμενόμενου σίκουελ των «X-Men», καθώς το trailer που προβλήθηκε στην παρουσίαση του ComicCon διέρρευσε...

X-Men Apocalypse: το trailer διέρρευσε!

Μπορεί να θέλουμε έναν ακόμη χρόνο μέχρις ότου η νέα ταινία στο saga των X-Men να κάνει τα αποκαλυπτήρια της (η αμερικανική πρεμιέρα θα γίνει τον Μάιο του 2016), αλλά ο σκηνοθέτης της Μπράιν Σίνγκερ με το λαμπερό καστ του «X-Men Apocalypse» βρέθηκαν στο ComicCon, απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού και έδειξαν το trailer της ταινίας - το οποίο δεν είχε προβληθεί πουθενά πριν. Ούτε και μετά (μέχρι στιγμής).

Βέβαια πάντα υπάρχει ένας φαν. Με ένα κινητό. Και την λαχτάρα να κάνει τη διαρροή στο Internet. Και πάντα υπάρχουν εκατομμύρια ακόμα που, ακόμα κι αν η ποιότητα δεν είναι η καλύτερη, θα πατήσουν το play για να έχουν μία πρώτη εικόνα του τι να περιμένουν. Ο Σίνγκερ βέβαια το έχει δηλώσει: δε θα απογοητευθούμε γιατί η ταινία θα είναι όσα ακριβώς περιμένουμε. Ομως, ταυτόχρονα, θα είναι πολύ διαφορετική: «το στοίχημα που έχουμε βάλει είναι μεγαλύτερο από ποτέ, το μέγεθος της ιστορίας είναι αληθινά εντυπωσιακό κι ο κακός του φιλμ πρόκειται να γίνει μύθος».

Διαβάστε ακόμα: Λίγο πιο κοντά στο «X-Men Apocalypse» με μια σειρά από concept artworks

X-Men-Apocalypse poster 607

Nέο πρόσωπο, ο «μυθικός» αυτός κακός, είναι ο «En Sabah Nur» / «Apocalypse». Ο Οσκαρ Αϊζακ τον ερμηνεύει, δίπλα σε ένα καστ που περιλαμβάνει όλους τους Χ-Men που ήδη γνωρίζουμε αλλά και όπως ήδη ξέρουμε, νεότερες εκδοχές τους, αφού ένα μεγάλο κομμάτι του φιλμ διαδραματίζεται στην δεκαετία του 80, όταν οι μελλοντικοί ήρωες δεν είχαν ακόμη λύσει όλα τα προσωπικά τους προβλήματα, δεν είχαν βρει τον δρόμο τους στην ζωή και δεν είχαν ακόμη δαμάσει πλήρως τις δυνάμεις τους.

Διαβάστε ακόμη: Αυτοί θα είναι η Storm, η Τζιν Γκρέι και ο Cyclops του «X-Men Apocalypse»

Δείτε την παρουσίαση του πάνελ στο ComicCon κι ακούστε τι έχoυν να πουν ο Χιου Τζάκμαν, η Τζένιφερ Λόρενς, ο Μάικλ Φασμπέντερ και η Σόφι Τέρνερ (ναι, η «Σάνσα Σταρκ» του «Game of Thrones»)


.

«Ο Cyclops δεν ήταν ακόμη ο ατσαλάκωτος ηγέτης που ξέρουμε. Η Storm είναι μια μπερδεμένη γυναίκα που έχει πάρει τον λάθος δρόμο. Κι η Τζιν είναι σύνθετη ενδιαφέρουσα κι όχι ακόμη ώριμη» λέει ο Σίνγκερ. «Είναι διασκεδαστικό να τους βλέπεις να παλεύουν με τις δυνάμεις και τις δυνατότητές τους όταν ξέρεις ότι κάποτε θα γίνουν οι πιο δυνατοί άνθρωποι στη γη».

Μέχρι να τους δούμε να το κάνουν όμως σε 10 μήνες ακριβώς, να μια ματιά, μέσα από το «πειρατικό» trailer:

.

Διαβάστε ακόμη: «Ελευθερώστε τους Χ-Men»: H μικρή ιστορία του κόσμου μέσα από την προαιώνια πάλη ανθρώπων και μεταλλαγμένων.