Buzz

Ρις Γουίδερσπουν - Σοφία Βεργκάρα: Οι νέες Θέλμα και Λουίζ;

στα 10

Δυο κορίτσια στο τιμόνι. Αρκεί; Στο «Hot Pursuit», οι δυο ηθοποιοί στριμώχνονται στα μπροστινά καθίσματα ενός αυτοκινήτου και γκαζώνουν.

Ρις Γουίδερσπουν - Σοφία Βεργκάρα: Οι νέες Θέλμα και Λουίζ;

«Ναι, οπωσδήποτε είναι μια ταινία τύπου “Θέλμα και Λουίζ”», λέει η Ρις Γουίδερσπουν για το «Hot Pursuit», το οποίο μπορεί να έχει για πρωταγωνίστριες δυο γυναίκες, οι οποίες περνούν όλη την ταινία σ’ ένα αυτοκίνητο, είναι ωστόσο κωμωδία κι έτσι κάπου εκεί σταματούν οι ομοιότητες με το θρυλικό φιλμ.

Η Βεργκάρα υποδύεται τη γυναίκα ενός εμπόρου ναρκωτικών (έκπληξη!), την οποία, ως κρατούμενη, μεταφέρει στη φυλακή η συντηρητική, αυστηρών αρχών αστυνομικός που υποδύεται η Γουίδερσπουν. Τα κορίτσια διασκεδάζουν μ’ ένα μυστικό κι ελπίζουμε να διασκεδάσουμε κι εμείς: η Αν Φλέτσερ που υπογράφει τη σκηνοθεσία μάς έχει μάθει σε χαριτωμένες, αλλά όχι σπουδαίες κομεντί, σαν το «27 Dresses» με την Κάθριν Χάιγκλ και το «The Proposal» με τη Σάντρα Μπούλοκ.

Η Νικόλ Κίντμαν κι η Ρις Γουίδερσπουν κάνουν μαζί τηλεοπτικά σχέδια

Πάντως η Ρις Γουίδερσπουν, στη διάρκεια της ταινίας, λάτρεψε τουλάχιστον τη Σοφία Βεργκάρα, η οποία, όπως λέει, «είναι ο πιο αστείος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.»

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Hot Pursuit» και αφήστε τα κορίτσια να σας οδηγήσουν σε ένα on the road ξεφάντωμα:


Διαβάστε ακόμη: