Buzz

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από το «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

στα 10

Η παραγωγή συνεχίζεται, η πρώτη εικόνα όμως από την πολυαναμενόμενη διασκευή του Στίβεν Σπίλμπεργκ στο κλασικό μιούζικαλ έρχεται για να αυξήσει την ανυπομονησία.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία από το «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Οι Jets και οι Sharks επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη, μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας των Ρόμπερτ Γουάιζ και Τζερόμ Ρόμπινς το 1961, αυτή τη φορά σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ και μια εκ νέου διασκευή του διάσημου μιούζικαλ που παίχτηκε πρώτη φορά το 1957 για να γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα όλων των εποχών.

Μια ακόμη εκδοχή του «Ρωμαίος & Ιουλιέτα» του Γουίλιαμ Σαίξπηρ, το «West Side Story» αφηγείται τον απαγορευμένο έρωτα ανάμεσα σε ένα αγόρι (Τόνι) και ένα κορίτσι (Μαρία) δυο αντίπαλων συμμοριών στη Νέα Υόρκη του 1957 και στην πρώτη φωτογραφία από την ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ βλέπουμε τα πρόσωπα των πρωταγωνιστών.

Από τα αριστερά προς τα δεξιά είναι τα μέλη των Jets (ο Anybodys που τον παίζει ο Εζρα Μένας, ο Mouthpiece που τον παίζει ο Μπεν Κουκ, ο Action που τον παίζει ο Σον Χάρισον Τζόουνς, ο αρχηγός Ριφ που τον παίζει ο Μάικ Φάιστ, ο Baby John που τον παίζει ο Πάτρικ Χίγκινς), ο Τόνι που τον υποδύεται ο Ανσελ Ελγκορτ και η Μαρία που την υποδύεται η Ρέιτσελ Ζέγκλερ και οι Sharks (ο αδερφός της Μαρίας και αρχηγός των Sharks Μπερνάρντο που τον παίζει ο Ντέιβιντ Αλβάρεζ, ο Quique που τον παίζει ο Τζούλιους Αντονι Ρούμπιο, ο Chago που τον παίζει ο Ρικάρντο Ζάγιας, ο Chino που τον παίζει ο Τζος Αντρές Ριβέρα, ο Braulio που τον παίζει ο Σεμπάστιαν Σέρα και ο Pipo που τον παίζει ο Κάρλος Σάντεζ Φάλου).

Διαβάστε ακόμη: «West Side Story»: Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ βρήκε τη «Μαρία» του στο πρόσωπο μιας 17χρονης (και το χρωστά στη Lady Gaga!)

west Side Story 2019 607

Στην ταινία παίζουν ακόμη η Αριάνα ΝτεΜποουζ (Ανίτα), η Ανα Ιζαμπέλ (Ροζαλία), ο Κόρει Στολ (Λοχαγός Σρανκ), ο Μπράιαν ντ' Αρσι Τζέιμς (Αξιωματικός Κρούπκε), ο Κέρτις Κουκ (Εϊμπ) και η Ρίτα Μορένο που έπαιζε και στην ταινία του 1961 (κερδίζοντας Οσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου) η οποία εκτελεί και χρέη παραγωγού.

Το «West Side Story» υπογράφει στο σενάριο ο Τόνι Κούσνερ (βασισμένο πάνω στο μιούζικαλ του 1957 γραμμένο από τον Αρθουρ Λόρεντς σε μουσική του Λέοναρντ Μπερνστάιν και στίχους του Στίβεν Σοντχάιμ). Τη χορογραφία της ταινίας έχει αναλάβει ο Τζάστιν Πεκ.

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου του 2020.

Δείτε εδώ μια σκηνή από την ταινία του 1961 με τον Ρίτσαρντ Μπέιμερ να τραγουδάει το θρυλικό «Maria»:


Διαβάστε ακόμη: Αφιέρωμα στον Στίβεν Σπίλμπεργκ από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών στο Ηρώδειο