Buzz

O Βέρνερ Χέρτσογκ έχει κάτι (καλό) να πει για το «Famous» του Kanye West

στα 10

Αφού το σχολιάσαν ακόμη και οι πέτρες, ο Βέρνερ Χέρτσογκ δίνει τώρα τη δική του εκδοχή πάνω στις αρετές του «Famous» και το συλλογικό συνειδητό των θεατών που ερεθίζουν οι κέρινες κούκλες του πιο διάσημου βίντεο κλιπ της χρονιάς.

O Βέρνερ Χέρτσογκ έχει κάτι (καλό) να πει για το «Famous» του Kanye West

«Οταν ακούς το ραπ που είναι πολύ καλά φτιαγμένο, ξαφνικά σου δίνει χρόνο περισσότερο απ' ότιδήποτε να σκεφτείς πάνω σε αυτό. Και το βίντεο σου δίνει χώρο για να δημιουργήσεις τη δική σου ξεχωριστή παράλληλη ιστορία. Και σκέφτεσαι συνεχώς: είναι αυτοί οι άνθρωποι αληθινοί; Είναι σωσίες; Και ποια είναι η ιστορία τους; Τι κάνουν; Σε τι πάρτι βρέθηκαν; Τι τους έφερε κοντά; Οπότε ξαφνικά, ο ράπερ μου δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω την πιο άγρια φαντασία μου. Είναι πολύ ενδιαφέρον... Βλέπω κάτι άγριο εδώ, κάτι που είναι απαραίτητο στην πραγματική αφήγηση...»

Αυτά κι άλλα πολλά είπε ο Βέρνερ Χέρτσογκ για το πολυσυζητημένο «Famous» του Kanye West - «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο στη ζωή μου» - στο ζωντανό σχολιασμό που έκανε για λογαριασμό του Daily Beast και που μπορείτε να ακούσετε και να δείτε παρακάτω:



Διαβάστε και δείτε ακόμη: