Buzz

Η μικρή απόδειξη ότι ο Γουόρεν Μπίτι είναι - ακόμα - ένας Θεός

στα 10

Ο Γουόρεν Μπίτι σκηνοθετεί, μετά από 18 χρόνια, το «Rules Don't Apply» - αλλά ούτε κι όταν σκηνοθετεί δεν παύει να υποδύεται, τον... Χάουαρντ Χιουζ!

Flix Team
Η μικρή απόδειξη ότι ο Γουόρεν Μπίτι είναι - ακόμα - ένας Θεός

Βρισκόμαστε στο 1958. Η Μάρλα Μάμπρεϊ, μια φιλόδοξη βασίλισσα ομορφιάς από τη Βιρτζίνια που ονειρεύεται να γίνει ηθοποιός, φτάνει στο Χόλιγουντ μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον Φρανκ Φορμπς, έναν εξίσου φιλόδοξο επιχειρηματία και αφοσιωμένη Βαπτιστή. Και οι δυο τους θα δουλέψουν για τον δισεκατομμυριούχο παραγωγό, επιχειρηματία, αεροπόρο και playboy Χάουαρντ Χιουζ, αλλά η σχέση που θα γεννηθεί μεταξύ τους θα σταθεί εμπόδιο στην ανέλιξή τους, αφού οι αυστηροί κανόνες του ίδιου του Χιουζ ορίζουν πως απαγορεύεται οποιαδήποτε ρομαντική ή σεξουαλική επαφή ανάμεσα στους υπαλλήλους του.

Διαβάστε ακόμη: Ο Γουόρεν Μπίτι δεν ακολουθεί τους κανόνες στο τρέιλερ του «Rules Don't Apply»

Αυτή είναι η υπόθεση του «Rules Don't Apply» που σκηνοθετεί ο Γουόρεν Μπίτι, 18 χρόνια μετά το «Bullworth», κρατώντας για τον εαυτό του το ρόλο του Χάουαρντ Χιουζ και δίνοντας τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δύο από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα του Χόλιγουντ, τη Λίλι Κόλινς (κόρη του Φιλ Κόλινς) και τον Ολντεν Ερενραϊκ που θα παίξει τον νεαρό Χαν Σόλο στο «Han Solo: A Star Wars Story». Ωστόσο, όπως δηλώνει ο Ερενραϊκ στο θέμα που δημοσίευσαν οι New York Times, ο Γουόρεν Μπίτι, στη διάρκεια του γυρίσματος, δεν έβγαινε εκτός τους ρόλου του ούτε μια στιγμή, ακόμη κι όταν δεν είχε δική του σκηνή: «Οσο μάς σκηνοθετούσε, παρέμενε στο ρόλο του,» εξηγεί ο Ερενραϊκ. «Μάς έδινε οδηγίες κι έκανε σχόλια, όχι ως Γουόρεν Μπίτι, αλλά ως... Χάουαρντ Χιουζ!»

Διαβάστε ακόμη: Ο Γουόρεν Μπίτι δίνει την πρώτη του συνέντευξη μετά από 18 χρόνια (κι απαντά για τις... 12.000 ερωμένες του!)

Rules Don't Apply 607

O Γουόρεν Μπίτι ετοίμαζε ενός είδους βιογραφία του Χάουαρντ Χιουζ εδώ και 40 χρόνια, μετά από τη συνάντηση που είχε μαζί του στις αρχές του 1970 στο λόμπι ενός ξενοδοχείου και την παραδοχή του ότι τον είχε συνεπάρει ως άνθρωπος και προσωπικότητα. Με το όλο νόημα «Rules Don't Apply», ο 79χρονος Γουόρεν Μπίτι τιμά την ιδιαίτερη περίπτωση που ακούει στο όνομα Χάουαρντ Χιουζ, αλλά και την αντισυμβατική δική του πορεία στο Χόλιγουντ που υπάκουσε στους κανόνες μόνο και μόνο για να μπορεί να τους ακυρώνει (και δεν εννοεί κανείς μόνο τις περίπου 13.000 γυναίκες με τις οποίες φημολογείται ότι συνδέθηκε μέσα στα χρόνια,)

Rules Don't Apply 607

To «Rules Don't Apply» βγαίνει στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Νοεμβρίου, ακριβώς πάνω στην οσκαρική περίοδο, θέλοντας να βάλει ξανά στην κούρσα τον Γουόρεν Μπίτι, ο οποίος θα ήθελε να σπάσει το δικό του ρεκόρ και να προταθεί τρίτη φορά για όλες τις ιδιότητες του (σκηνοθεσία, σενάριο, παραγωγή, ερμηνεία), όπως έκανε ήδη δύο φορές στο παρελθόν με το «Reds» και το «Heaven Can Wait».

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Rules Don't Apply»:


Διαβάστε ακόμη:

Rules Don't Apply 607