Buzz

«A Very English Scandal»: οι Χιου Γκραντ & Μπεν Γουίσοου είναι εραστές στη νέα σειρά της Amazon

στα 10

Σε σκηνοθεσία Στίβεν Φρίαρς, η συμπαραγωγή του Amazon με το BBC One ρίχνει φως σε αληθινά γεγονότα για το πώς η Μ. Βρετανία χειριζόταν τα γκέι σκάνδαλά της στη δεκαετία του 1960.

«A Very English Scandal»: οι Χιου Γκραντ & Μπεν Γουίσοου είναι εραστές στη νέα σειρά της Amazon

Με φόντο την Μ. Βρετανία στα τέλεη των 60ς, την εποχή που μόλις έχει αποποινικοποιηθεί η ομοφυλοφιλία, η ιστορία ακολουθεί τη συγκλονιστική δίκη του ηγέτη του Βρετανικού Κόμματος των Φιλελεύθερων, Τζέρεμι Θορπ, ο οποίος κατηγορείται από ένα νεαρό μοντέλο, τον Νόρμαν Σκοτ, ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Οσο ο Σκοτ απειλεί να τον ξεσκεπάσει, τόσο βαθύτερα μπλέκουν να νήματα της συνωμοσίας (και της απόπειρας ανθρωποκτονίας) για να μην αποκαλυφθεί το σκάνδαλο.

Παρόλο που τελικά ο Θορπ αθωώθηκε, η ζημιά που προκάλεσε η μακροχρόνια δίκη στη φήμη του και τα υπονοούμενα για τη σεξουαλική του ζωή, τον ανάγκασαν να αποσυρθεί από την πολιτική.

Διαβάστε ακόμα: Αυτές είναι οι 50 τηλεοπτικές πρεμιέρες του φθινοπώρου

A Very English Scandal 607 1 Ο Τζέρεμι Θορπ τις μέρες της δίκης του

Σε σενάριο του πολυβραβευμένου τηλεοπτικού δημιουεργού Ράσελ Τ. Ντέιβις («Queer as Folk», «Doctor Who») και σκηνοθεσία του Στίβεν Φρίαρς (ο οποίος δεσμεύεται όχι μόνο για τον πιλότο, αλλά όλα για τα επεισόδια της σειράς) το «A Very English Scandal» θα είναι μία συμπαραγωγή της Amazon, του BBC One και θα έχει τη στήριξη του Channel 4 από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

A Very English Scandal 607 2 O Νόρμαν Σκοτ

Ο Χιου Γκραντ αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Θορπ, ενώ ο Μπεν Γουίσοου θα ερμηνεύει τον νεαρό εραστή κι εκβιαστή του, Νόρμαν Σκοτ. Θα τους πλαισιώνουν οι Αλεξ Τζένινγκς, Πατρίσια Χοτζ, Μόνικα Ντόλαν, Εντριαν Σκαρμπόροου, Τζέισον Γουάτκινς, Ιβ Μάιλς, Μισέλ Ντότρις και Μπλέικ Χάρισον.

Σήμερα η Amazon αποκάλυψε την πρώτη εικόνα της μίνι σειράς.

Περιμένουμε τα νεότερα...

A Very English Scandal 607 3

Διαβάστε περισσότερα: