Buzz

To 2014 μέσα από 15 φωτογραφίες του Vanity Fair

στα 10

To περιοδικό Vanity Fair, διάσημο για τις στιλάτες φωτογραφήσεις του, κάνει την ανασκόπηση της χρονιάς μέσα από το φακό του. Κοιτάξτε πίσω λοιπόν, στο 2014, μέσα από τη γυαλάδα του VF.

To 2014 μέσα από 15 φωτογραφίες του Vanity Fair

Τις περισσότερες φορές πίσω από το φακό του Vanity Fair κρύβεται η διάσημη φωτογράφος Ανι Λίμποβιτς. Ολες όμως οι φωτογραφήσεις του αφήνουν εποχή - τόσο ως concept, όσο κι ως εκτέλεση ή αποκλειστικότητα. Μπορεί το Hollywood Reporter να έχει καθιερώσει στο Internet τα roundtables του με τους μεγάλους παίκτες της χρονιάς - όμως αυτό συμβαίνει ελάχιστα χρόνια, ενώ το Vanity Fair εδώ και 2 δεκαετίες τους φωτογραφίζει όλους μαζί για το Οσκαρικό του εξώφυλλο. Στις σελίδες του επίσης, συγκεντρώνονται τα καστ των πιο δημοφιλών σειρών σε επικές φωτογραφήσεις. Ή γδύνονται για να μαρτυρήσουν τη γυμνή τους αλήθεια, οι γυναίκες που βρέθηκαν αντιμέτωπες με το ξεδάντροπο και παράνομο και καταχρηστικό χακάρισμα των γυμνών τους φωτογραφιών.

Δείτε λοιπόν όλη τη λάμψη, το ταλέντο, τις μεγάλες επιστροφές, την ανατολή των νέων σταρς, τα συμβάντα και τα σκάνδαλα του 2014 μέσα από 15 φωτογραφίες του Vanity Fair:

Vanity Fair 2014 4a

Κάπως έτσι ξεκίνησε η χρονιά: με την πρόβλεψη όλων όσων θα απασχολούσαν τα Οσκαρ, τα box office ή τις συζητήσεις στα media. Από την επιστροφή της Τζούλια Ρόμπερτς, μέχρι τη «Ζωή της Αντέλ» ή το στοίχημα για τη βράβευση του Τζάρεντ Λέτο, αυτό ήταν το εξώφυλλο των Stars 2014 του Vanity Fair.

Vanity Fair 2014 5

Yπόκλιση στο ταλέντο της Εϊμι Ανταμς. Μια μεγάλη πρωταγωνίστρια («Οδηγός Διαπλοκής») που χρόνο με το χρόνο θα συγκεντρώνει όλο και σημαντικότερους ρόλους, όλο και περισσότερες υποψηφιότητες και κάποια στιγμή όλο και περισσότερα Οσκαρ.

Vanity Fair 2014 1

Vanity Fair 2014 2

Vanity Fair 2014 3

Game of Thrones Ολο το καστ της πιο επικής σειράς της αμερικανικής τηλεόρασης σε μία επική φωτογράφιση με την υπογραφή της Ανι Λίμποβτς. Λίγο πριν σκάσει ο 4ος κύκλος, το Vanity Fair έκανε τη δική του πρεμιέρα με τους πρωταγωνιστές του GOT. Για να δούμε τι θα ετοιμάσουν παραμονές του 5ου.

Vanity Fair 2014 6

Και το όνομα αυτού Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Το Vanity Fair κατονομάζει ποιος θα απασχολήσει με την απογείωσή του στο χολιγουντιανό πάνθεον τα media το 2014 και βγαίνει αληθινό. Σήμερα όλοι γνωρίζουμε πώς να προφέρουμε το όνομά του. Αν δεν είναι αυτό κερδισμένο στοίχημα...

Vanity Fair 2014 11

Το θρυλικό «Tonight Show» περνάει στα χέρια του ευφάνταστου, υπερταλαντούχου, σούπερ συμπαθή και με αχαλίνωτη ενέργεια Τζίμ Φάλον, ο οποίος εν μία νυκτί γίνεται ο βασιλιάς της Late Night Television. To Vanity Fair τον βγάζει βόλτα με το τουριστικό νεοϋορκέζικο λεωφορείο και τα Victoria Secret μοντέλα για να γιορτάσουν στην καρδιά της Time Square την επιτυχία του.

Vanity Fair 2014 8

Το «Mad Men» βαδίζει προς το μεγάλο του φινάλε και το Vanity Fair υποκλίνεται στην τηλεοπτική δυναστεία που έχτισε ο Ντον Ντρέιπερ και η παρέα του με μία ξεχωριστή φωτογράφιση. Ατσαλάκωτος, ακόμα κι όταν αλλάζει λάστιχο ο πιο στιλάτος άντρας της μεγάλης πλάνης της αμερικανικής τηλεόρασης.

Vanity Fair 2014 14

Κι όσο αφορά στη βρετανική τηλεόραση, μιλούν τα βλέμματα. Κρατώντας τα αλαζονικά και τόσο γοητευτικά σκήπτρα του «Downton Abbey», δύο μεγάλες κυρίες σε μία ιστορική συνεύρεση: Μάγκι Σμιθ, Σίρλεϊ ΜακΛέιν.

Vanity Fair 2014 10

Μπορεί η διαρροή του torrent της ταινίας να τους χτύπησε μπαμπέσικα στα box office, όμως οι «Αναλώσιμοι 3» ήταν ένα μεγάλο γεγονός του 2014. Μόνο και μόνο για το καστ, τον αυτοσαρκασμό και το λανσάρισμα των blockbuster που θα κατεβάζουν πια 20άδα πρωταγωνιστών.

Vanity Fair 2014 7

Το σκάνδαλο του χακαρίσματος των γυμνών φωτογραφιών των σταρς βρήκε πιο εκτεθειμένη από όλους την Τζένιφερ Λόρενς. Κι εκείνη μίλησε αποκλειστικά στο Vanity Fair, και γδύθηκε οικειοθελώς για μία φωτογράφιση που ακολουθούσε τα χνάρια παλιότερης της Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Φαίνεται πώς το Vanity Fair έχει στέψει ήδη την επόμενη βασίλισσά του.

Vanity Fair 2014 9

Αυτός όμως που δεν είχε πρόβλημα το 2014 ούτε να γδυθεί στην πιο αιματοβαμμένη ερωτική κινηματογραφική σκηνή της χρονιάς, ούτε να ντυθεί drag και να κλέψει την παράσταση στο Μπρόντγουεϊ ως «Hedwig and the Angry Inch» ήταν ο Νιλ Πάτρικ Χάρις. Ε, ναι! Ανυπομονούμε για τα Οσκαρ 2015!

Vanity Fair 2014 12

Μιλώντας για Μπρόντγουεϊ, ποιος θα το έλεγε; Κι όμως η Εμα Στόουν, αντικαθιστώντας την Μισέλ Γουίλιαμς, στην αναβίωση του θρυλικού «Καμπαρέ» δίπλα στον πολυβραβευμένο Αλαν Κάμινγκς, μοιάζει να έχει ενθουσιάσει άπαντες. Οι παραστάσες συνεχίζονται - για όποιους τυχερούς είναι εκεί.

Vanity Fair 2014 16

Vanity Fair 2014 15

Hail to the Queen. Η Αντζελίνα Τζολί κερδίζει την πρώτη θέση στην καρδιά του Vanity Fair και για το 2014. Κι η αλήθεια είναι ότι μέσα σε 12 μήνες πρόλαβε πάλι να τα κάνει όλα. Να σκηνοθετήσει το «Unbroken», να παντρευτεί τον Μπραντ Πιτ, να σκηνοθετήσει τον Μπραντ Πιτ και να συμπρωταγωνιστήσει δίπλα του στο «By the Sea», να στεφθεί Κυρία των Τιμών από τη Βασίλισσα της Αγγλίας, να παραστεί όπου οι μετανάστες τη χρειάζονται ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης των Ηνωμένων Εθνών. Εμείς δεν προλαβαίνουμε να βάλουμε δεύτερο πλυντήριο.

Διαβάστε ακόμα: