Buzz

Χριστούγεννα του 2012 στις αίθουσες το «Django Unchained» του Ταραντίνο

στα 10

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος για το «Django Unchained», το πολυαναμενόμενο ριμέικ του cult γουέστερν από τον Κουέντιν Ταραντίνο παραμένει διαθέσιμος. Αρχικά είχε κλείσει ο Γουίλ Σμιθ, μετά ακουγόταν το όνομα του ράπερ Ιντρις Ελμπα και σήμερα το πρωί μπήκε και τρίτος υποψήφιος στο χορό: ο Τζέιμι Φοξ. Ωστόσο η ταινία έχει πλέον ημερομηνία εξόδου: Χριστούγεννα του 2012.

Χριστούγεννα του 2012 στις αίθουσες το «Django Unchained» του Ταραντίνο

Τα νέα για το επόμενο πρότζεκτ του Κουέντιν Ταραντίνο, την αναβίωση του θρυλικού γουέστερν «Django» (το «Unchained» το πρόσθεσε ο ίδιος μετά για να υποδηλώσει το αιματοβαμμένο λίφτινγκ που θα κάνει στην ταινία) σας τα είχαμε γράψει από την πρώτη μέρα. Από τότε όμως, τα δεδομένα του καστ αλλάζουν συνέχεια.

Σύμφωνα όμως με το αμερικανικό site «Showbiz 411», ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι «σίγουρος, κι ο μόνος που έχει υπογράψει». Ο Ντι Κάπριο όμως θα ερμηνεύσει το ρόλο του Κάλβιν Κάντι, τη νέμεση, του Τζάνγκο. Ο ίδιος ο Τζάνγκο είναι το πρόβλημα του Ταραντίνο.

Πηγές του «Showbiz 411» αναφέρουν ότι ο Τζέιμι Φοξ, ο οποίος παραβρέθηκε προχθές στα θεατρικά βραβεία ΤΟΝΥ, ομολόγησε ότι ήταν «κατενθουσιασμένος γιατί διάβασε για τον Ταραντίνο». Πολύ πιθανόν λοιπόν ο ρόλος να προορίζεται σ' αυτόν. Εκτός απροόπτου, πάντα. Γιατί ο αμερικανός διάβολος αν δεν διστάζει να βάλει οσκαρικό ηθοποιό να «διαβάσει», δεν έχει και κανέναν ενδιασμό να τον διώξει κιόλας.

Πιο σημαντική είδηση πάντως θεωρούμε κάτι άλλο που ξέφυγε από τον Φοξ: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει κάνει ο Κουέντιν με το σενάριο. Ούτε μπορείτε να το φανταστείτε. Είναι απίθανο!»

Απίθανος Ταραντίνο, λοιπόν. Ευτυχώς μερικά πράγματα στη ζωή παραμένουν σταθερά.

H ταινία ανακοινώθηκε πως θα κάνει την επίσημη έξοδο της τα Χριστούγεννα του 2012.