Buzz

Πρώτη ματιά από το «Tron: Ares» της Disney

στα 10

Το νέο σίκουελ των ταινιών «Tron» και «Tron: Legacy» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2025.

Πρώτη ματιά από το «Tron: Ares» της Disney

Είχαν περάσει 13 χρόνια από τότε που το σίκουελ του «Tron» με τίτλο «Tron: Legacy» έκανε την πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες, και τα τελευταία πέντε χρόνια ακούγονταν αρκετά πως ένα ακόμα σίκουελ ήταν στα σκαριά για να ολοκληρώσει την τριλογία.

Και πέρσι η Disney έδωσε το πράσινο φως το μια τρίτη ταινία του franchise ξεκίνησε στο Βανκούβερ τον Γενάρη. Στην ταινία με τίτλο «Tron: Ares» πρωταγωνιστεί ο Τζάρεντ Λέτο, με τον Χοακίμ Ρένινγκ, τον σκηνοθέτη και άλλων ταινιών της Disney όπως «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους» και «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Eκδίκηση του Σαλαζάρ», να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία της, και τον Τζέσι Γουίγκουτόου, ο οποίος έγραψε και ένα πρώτο προσχέδιο του σεναρίου του ριμέικ του «The Crow», να υπογράφει το σενάριο.

tron ares

Στην ταινία πρωταγωνιστούν, πέρα από τον Λέτο, πρωταγωνιστούν και οι Γκρέτα Λι, Εβαν Πίτερς, Χασάν Μινάζ, Τζόντι Τέρνερ-Σμιθ, Αρτούρο Κάστο, Κάμερον Μόναχαν και Τζίλιαν Αντερσον.

Η Disney κυκλοφόρησε μια πρώτη φωτογραφία από το «Tron: Ares» δείχνοντας το καινούργιο κόκκινο κοστούμι με τη ταινία να αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025. Ποντάρουμε για καλοκαίρι μεριά.