Buzz

Τομ Χάρντι μη σταματάς να μας λες παραμύθια

στα 10

O 39χρονος πρωταγωνιστής εμφανίστηκε σε παιδική εκπομπή για να διαβάσει παραμύθια. Και οι μαμάδες έβαλαν τα παιδιά τους για ύπνο νωρίς, για να τον απολαύσουν ανενόχλητες...

Τομ Χάρντι μη σταματάς να μας λες παραμύθια

Μία μητέρα έγραψε στο twitter: «Τι φάση; Τα παιδιά μου είναι ήδη για ύπνο κι εγώ παρακολουθώ τον Τομ Χάρντι να λέει παιδικά παραμύθια μόνη μου». Κάποια άλλη πρόσθεσε: «Εβαλα το μωρό νωρίς για ύπνο σήμερα. Μετά έβαλα σε μένα ένα ποτήρι κρασί κι άνοιξα να απολαύσω τον Τομ Χάρντι και το παραμύθι του...»

Η Κυριακή που μας πέρασε ήταν η γιορτή της μητέρας για Αγγλία και Αμερική κι ο Τομ Χάρντι εμφανίστηκε στο CBeebies για να κάνει ένα δώρο στις μαμάδες: να τις βοηθήσει να βάλουν τα παιδιά τους για ύπνο, διαβάζοντας την παιδική ιστορία «There's A Bear On My Chair».

Tom Hardy reads There's A Bear On My Chair 607

Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη (κακώς - μάλλον όσοι δεν την περίμεναν δεν βλέπουν το «Taboo»). Η εμφάνισή του ήταν δώρο για τις μαμάδες, αλλά όχι όπως το είχαν στο μυαλό τους παραγωγοί και πρωταγωνιστής.

Αλλωστε τα ίδια είχαν γίνει όταν ο Χάρντι είχε εμφανιστεί ξανά στο κανάλι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα τότε είχε φέρει και τον σκύλο του, τον Woodstock, για να διαβάσει το «You Must Bring A Hat».

Πάρτε μία γεύση, γιατί τόσος ντόρος όταν ο Χάρντι μάς λέει παραμύθια...



Διαβάστε και δείτε κι αυτά: