Buzz

Ο Τομ Κρουζ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου

στα 10

Ο Τομ Κρουζ αποφάσισε να αφήσει για λίγο τους γκρεμούς και τα αεροπλάνα και να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου.

Ο Τομ Κρουζ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου

Αν έχουμε συνδέσει τον Τομ Κρουζ με κάποιου είδους ταινίες τότε αυτές είναι σίγουρα τα blockbuster γεμάτα δράση, αδρεναλίνη και με πολλές δύσκολες και επικίνδυνες σκηνές τις οποίες ο ίδιος λατρεύει να γυρίζει μόνος του, χωρίς τη βοήθεια κάποια κασκαντέρ. Και μπορεί ο Κρουζ να χαίρεται όταν πέφτει από γκρεμούς ή από αεροπλάνα (ή να τα πετάει), όπως στα «Mission: Impossible» και «Top Gun», φαίνεται όμως πως λαχταρά να επιστρέψει σε μικρότερης κλίμακας ταινίες, όπως το «Magnolia».

Ετσι ο Κρουζ αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τα μεγάλα franchises και να παίξει στη νέα ταινία του Αλεχάντρο Γκονζάζεις Ινιάριτου. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι ο βραβευμένος με Oσκαρ σκηνοθέτης είχε πρόσφατα συναντήσεις με διαφορετικούς πρωτοκλασάτους ηθοποιούς για να συζητήσουν το έργο, με τον Κρουζ να είναι ένας από τους πρώτους ο οποίος μάλιστα έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον για την ταινία του.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μπραντ Πιτ θα συνεργαστεί και πάλι με τον Κουέντιν Ταραντίνο στο «The Movie Critic»

Alejandro Inarritu 607 cannes 2017 STEPHAN VANFLETEREN

Λίγα είναι γνωστά για τη επόμενή του ταινία, μετά το απογοητευτικό «Μπάρντο: Το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες», καθώς ο σκηνοθέτης κρατά την πλοκή της μυστική προς το παρόν. Το Deadline έμαθε ότι έγραψε το σενάριο το 2023 με τη Σαμπίνα Μπέρμαν μαζί με τους συνεργάτες του από το «Birdman» Αλεξάντερ Ντινελαρις και Νίκολας Τζιάκομπον.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες από το Variety, ο Κρουζ είχε πρόσφατα και μια συνάντηση με τους επικεφαλής της Warner Bros. Motion Picture Group Μάικλ Ντε Λούκα Κι Παμ Αμπντι μίλησε για μια σειρά από πιθανά έργα που τον ενδιέφεραν, ένα από τα οποία ήταν η τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, «The Movie Critic», ένα άλλο για το σίκουελ του «Edge Of Tomorrow» και στη συνέχεια μια ευρύτερη επιθυμία να επιστρέψει. να συνεργαστεί με κορυφαίους σκηνοθέτες όπως ο Πολ Τόμας Αντερσον με τον οποίο συνεργάστηκε στην ταινία «Magnolia» του 1999, την ταινία που του έδωσε την τελευταία του υποψηφιότητα για Οσκαρ.