Buzz

Το Pitchfork γίνεται ταινία

στα 10

Αλλοι το ακολουθούν ως «ευαγγέλιο» της σύγχρονης μουσικής πραγματικότητας. Αλλοι έχουν ορκιστεί πως δεν θα το ξαναδιαβάσουν ποτέ, λόγω του άκρατου ελιτισμού του. Ολοι, όμως, θα χαμογελάσουν στο νέο μιας ταινίας με κεντρικό θέμα μια κακή κριτική του.

Το Pitchfork γίνεται ταινία

Με προσωρινό τίτλο «Pitchfork», η νέα ταινία των αδερφών Τζέι και Μαρκ Ντουπλάς (της γνωστής ομάδας των «mumblecore» δημιουργών), μετά την επιτυχία του «Cyrus», αφηγείται την ιστορία της μητέρας ενός indie ροκερ, ο οποίος πεθαίνει σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα και της εκδίκησης που αυτή θα ζητήσει από έναν κριτικό του «Pitchfork» επειδή είχε γράψει κοροϊδευτικά για το παιδί της.

Το ρόλο της μητέρας θα υποδυθεί η Σούζαν Σαράντον, ενώ ο Τζόνα Χιλ (που έπαιζε και στο «Cyrus») είναι πολύ πιθανό να ξανασυνεργαστεί με τα δύο αδέρφια και ενώ δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση αν το σενάριο βασίζεται σε αληθινή ιστορία, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την κριτική του Χάρτλεϊ Γκολντστάιν για το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας του Μαρκ Ντουπλάς, Volcano, που χαρακτήριζε το δίσκο ως «αδιάφορο, κενό, επώδυνα αδέξιο...».