Buzz

Το Λονδίνο του Τζέιμς Μποντ!

στα 10

Με φουσκωμένο το ηθικό, μετά την επιτυχημένη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων, το Λονδίνο πρωταγωνιστεί - αναπόφευκτα - και στη νέα 23η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ «Skyfall». Ο Σαμ Μέντες, ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Τζούντι Ντεντς μας ξεναγούν...

Το Λονδίνο του Τζέιμς Μποντ!

To τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων δεν θα μπορούσε να βρει το Λονδίνο χωρίς... διαφήμιση. Και τι καλύτερο από τον διασημότερο μυστικό πράκτορα του, τον Τζέιμς Μποντ να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους στη νέα ταινία της σειράς, το «Skyfall» του Σαμ Μέντες, ο 007 κυκλοφορεί στην πόλη περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

«Πιστεύω πως το πιο δύσκολο πράγμα όταν κάνεις γυρίσματα στο Λονδίνο είναι να βρεις τον τρόπο για να το απεικονίσεις. Δεν είναι μια ιδιαιτέρως φωτογενής πόλη και είναι πρόκληση να της δώσεις ατμόσφαιρα και προσωπικότητα», δηλώνει ο Σαμ Μέντες στο βίντεο που κυκλοφόρησε και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

«Ο Σαμ και εγώ θέλαμε πολύ να κάνουμε αυτήν την ταινία βρετανική, όχι από πατριωτισμό, που είναι κάτι που δεν μας ενδιαφέρει, αλλά με την ιδέα του να επαναφέρουμε στη βάση του τον Μποντ. Είναι συναρπαστικό να βγαίνεις στο δρόμο και να δείχνεις το Λονδίνο έτσι ακριβώς όπως είναι: πολύ όμορφο, πολύ βαρετό, άλλοτε απωθητικό, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι το σπίτι του Τζέιμς Μποντ», συμπληρώνει ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το «Skyfall», αναμένοντας την έξοδο του στις ελληνικές αίθουσες την 1η Νοεμβρίου από την Feelgood Entertainment.