Buzz

To «Jersey Boys» κατά τον Κλιντ Ιστγουντ

στα 10

Ετοιμο για την έξοδό του τον Ιούνιο στις αίθουσες, το «Jersey Boys» του Κλιντ Ιστγουντ ετοιμάζεται ήδη για τα Οσκαρ του 2015 και δίνει την πρώτη του εικόνα σαν ορεκτικό για αυτό που θεωρητικά και αν τίποτα δεν έχει πάει στραβά θα είναι το μιούζικαλ της χρονιάς.

To «Jersey Boys» κατά τον Κλιντ Ιστγουντ

Το διάσημο μιούζικαλ που έχει φέρει στα box office του Μπρόντγουεϊ 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ το 2006 κέρδισε 4 βραβεία Tony (ανάμεσα στα οποία και του Καλύτερου Μιούζικαλ) είχε ξεκινήσει να μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη με σεναριογράφο τον Τζον Λόγκαν («Skyfall», «Ο Μονομάχος», «Hugo») και σκηνοθέτη τον Τζον Φαβρό.

Μόνο που ο Φαβρό αποχώρησε από το πρότζεκτ αφήνοντας διαθέσιμη τη σκηνοθετική καρέκλα, την οποία έκλεισε αμέσως ο Κλιντ Ιστγουντ, ειδικά μετά τις αποτυχημένες του προσπάθειες να γυρίσει μια νέα εκδοχή του «A Star is Born» με πρωταγωνίστρια την Μπιγιονσέ.

Το θεατρικό έργο που φέρει το χαρακτηρισμό «juke-box musical» διηγείται τη ζωή και την άνοδο στην κορυφή της επιτυχίας των μελών του «Four Seasons», του γκρουπ των 60ς που έβγαλε επιτυχίες όπως τα «Big Girls Don't Cry», «Sherry», «Walk Like a Man». Γραμμένο σαν μουσικό ντοκιμαντέρ, το έργο φέρει τις υπογραφές των Μπομπ Γκαούντιο (μουσική) και Μπομπ Κρου (στίχοι) και είναι προγραμματισμένο για να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 20 Ιουνίου, προσθέτοντας λίγη ακόμη μουσική στην υπέροχη σκηνοθετική φιλμογραφία του 83χρονου Κλιντ Ιστγουντ.

Δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία από την ταινία, αναμένοντας περισσότερα μέσα στο 2014:

2

Διαβάστε ακόμη: