Buzz

To «22 Jump Street» πάει πανεπιστήμιο

στα 10

Ο Τζόνα Χιλ και ο Τσέινινγκ Τέιτουμ επιστρέφουν, ανώριμα απολαυστικοί, στο πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας της κωμικής αστυνομικής σειράς.

To «22 Jump Street» πάει πανεπιστήμιο

Στο «21 Jump Street» ο Σμιτ και ο Τζένκο πήγαν πίσω στο σχολείο και όχι μόνο κατόρθωσαν να εξιχνιάσουν μια υπόθεση ναρκωτικών, αλλά και να αντιμετωπίσουν τα δικά τους φαντάσματα εφηβείας, στο πιο διασκεδαστικό reboot παλιάς τηλεοπτικής σειράς που είδαμε τα τελευταία χρόνια.

Αφήστε τον Νικ Οφερμαν να λέει ότι θέλει στο ξεκίνημα του τρέιλερ του «22 Jump Street» (που όχι μόνο εξηγεί την... αλλαγή διεύθυνσης αλλά μας δίνει κι ένα ανεκτίμητο πλάνο του Τζόνα Χιλ ως goth έφηβου), γι αυτό το reboot ενδιαφέρθηκαν πολλοί.

Και το ίδιο κατά πάσα πιθανότητα θα συμβεί και με τη συνέχειά του, που δείχνει να έχει τις ίδιες αρετές με την πρωτότυπη ταινία, οι οποίες θα μπορούσαν να συνοψιστούν στο ότι δεν πήρε τον εαυτό της, σχεδόν ποτέ στα σοβαρά.

Το «22 Jump Street» βρίσκει τους ήρωές του να ανεβαίνουν εκπαιδευτική βαθμίδα, πηγαίνοντας στο πανεπιστήμιο, αλλά συνεχίζοντας να κυνηγούν το έγκλημα με την ίδια ανωριμότητα και συνείδηση της ανικανότητάς τους.

Και γι αυτό (αλλά και για το γεγονός ότι ο Τζόνα Χιλ και ο Τσέινινγκ Τέιτουμ είναι δίχως εξαίρεση πάντα απολαυστικοί), δεν μπορούμε παρά να τους αγαπάμε.

Χαρείτε τους στο πρώτο τρέιλερ και κρατήστε την όρεξη σας για την συνέχεια της εκπαιδευτικής και αστυνομικής τους καριέρας, μέχρι το καλοκαίρι του 2014, που το φιλμ θα βγει στις αίθουσες.