Buzz

Ο Τίμοθι Σαλαμέ επιβεβαιώνει το cameo (που δεν έκανε) στην «Barbie»

στα 10

Αν και δεν κατάφερε να πραγματοποιηθεί, ο Σαλαμέ μίλησε για το κάμεο στο οποίο είχε συζητήσει με την Γκέργουιγκ για να κάνει στην «Barbie».

Ο Τίμοθι Σαλαμέ επιβεβαιώνει το cameo (που δεν έκανε) στην «Barbie»

Οταν κυκλοφόρησε η ταινία «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ η ίδια είχε δηλώσει πως της είχαν λείψει τα «παιδιά» της Σίρσα Ρόναν και Τίμοθι Σαλαμέ με τους οποίους συνεργάστηκε στις δυο προηγούμενες ταινίες της αλλά δεν κατάφερε να τους φέρει να παίξουν νέο της γεμάτο ροζ κινηματογραφικό της κόσμο, λόγω κακού προγραμματισμού.

Και ο Σαλαμέ, μιλώντας στον Τζίμι Φάλον και στην εκπομπή του «The Tonight Show», δήλωσε πως όντως συζήτησε με την Γκέργουιγκ για να κάνει ένα μικρό κάμεο στη ταινία «Barbie», αλλά δεν ξέρει τι ακριβώς θα ήταν αυτό.

Διαβάστε ακόμα: Το τελευταίο τρέιλερ του «Dune: Part Two» μας προετοιμάζει για πόλεμο

barbie

«Υπήρχε μια ιδέα για την Σίρσα Ρόναν και εγώ να κάνουμε ένα cameo σε αυτό. Δεν ξέρω τι θα ήταν ακριβώς αυτό. Νομίζω ότι θα ήταν ένας από τους Κεν ή Μπάρμπι που απορρίφθηκαν. Οχι ο Αλαν αλλά κάτι άλλο. Ισως μια γαλλική εκδοχή τους που απορρίφθηκαν. Συναντήθηκα με την Γκρέτα γιατί όταν τελείωσα το “Wonka” είχε χτιστεί το σετ της “Barbie”… Το σετ ήταν τρελό. Ηταν καταπληκτικό.»

Μπορεί η Γκέργουιγκ να μην κατάφερε να συνεργαστεί με τους δυο αγαπημένης της ηθοποιούς σε αυτή της την ταινία, αλλά ποιος ξέρει, ίσως τους δούμε στην επόμενή της ταινία σύντομα.