Buzz

Τι υπήρχε πριν το σύμπαν; Τρέιλερ για το «Thor: The Dark World»

στα 10

Ο Οκτώβριος μπορεί να μην είναι ακριβώς κοντά, αλλά η Marvel ξέρει ότι οι φαν δεν μπορούν να περιμένουν. Οπως και το σφυρί του Thor που χτυπά ξανά. Δυνατά!

Τι υπήρχε πριν το σύμπαν; Τρέιλερ για το «Thor: The Dark World»

Update 05.10 Στο τέλος του κειμένου το πρώτο clip από το «Thor: The Dark World», με την απρόθυμη συμφωνία συνεργασίας του Θορ και του Λόκι και, αμέσως μετά, featurette από τα γυρίσματα της ταινίας.

Με τον «Iron Man 3» να αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον για την στρατιά των υπερηρώων της Marvel και την πρώτη αφίσα της δεύτερης ταινίας του Thor να έχει ήδη κάνει την εμφάνισή της, το τρέιλερ δεν θα μπορούσε φυσικά να είναι μακριά.

Προσγειώνεται με την δύναμη του αγαπημένου όπλου του ξανθού θεού από τον πλανήτη Ασγκαρ, κουβαλώντας μαζί την απειλή ενός σκοταδιού που υπήρχε πολύ πριν γεννηθεί οτιδήποτε άλλο, γνωστούς κι αγαπημένους ήρωες και εχθρούς, αλλά και καινούριους κινδύνους κι απειλές.

2

Τον Κρίς Χέμγουορθ να χαρίζει στον ρόλο το ξανθό που ξεχωρίζει και την μπάσα φωνή που κάνει την διαφορά. Τον Αντονι Χόπκινς να κοιτάζει με μισό μάτι προσδίδοντας με το καλημέρα κάτι από τον αέρα του τραγικού πατέρα. Την Τζέιν Φόστερ της Νάταλι Πόρτμαν να ανακαλύπτει καινούριους κόσμους και να κινδυνεύει φυσικά θανάσιμα. Τον Μάλεκιθ του Κρίστοφερ Εκλεστον να διεκδικεί τα εύσημα του πιο σατανικού κακού. Και φυσικά τον Λόκι του Τομ Χίντλεστον να κλέβει την παράσταση πριν ακόμη δείξει το πρόσωπό του, με την σκοτεινή, βρετανική εκφορά του λόγου του.

2

Το φιλμ πάντως δείχνει θεαματικό και αντάξιο της επιτυχίας της πρώτης ταινίας και ο Αλαν Τέιλορ που αναλαμβάνει την σκηνοθεσία μετά τον Κένεθ Μπράνα, δείχνει να εξαργυρώνει την προϋπηρεσία του στα πλατό του «Game of Thrones» στήνοντας μερικές αληθινά θεαματικές (απ όσο προλαβαίνεις να δεις) σκηνές μάχης.

Και ναι, το όλο πράγμα μας κάνει να ανυπομονούμε. Και ίσως λίγο παραπάνω απ΄ ότι περιμέναμε...

Update 15 Ιουλίου Δείτε στο gallery την... ανυψωτική αφίσα του «Thor: The Dark World» που θα λανσαριστεί στην Comic-Con του Σαν Ντιέγκο.


**Update 05.10** Δείτε παρακάτω το πρώτο clip από το «Thor: The Dark World», με την απρόθυμη συμφωνία συνεργασίας του Θορ και του Λόκι και, αμέσως μετά, featurette από τα γυρίσματα της ταινίας.