Buzz

Τι εννοούμε όταν λέμε ότι ο Σάια ΛαΜπεφ είναι «βρώμικος»;

στα 10

Οχι πρόστυχος ή άτακτος. Κυριολεκτικά, κατά τους συμπρωταγωνιστές του, είναι ο άνθρωπος που κάνει το Glade απαραίτητο αξεσουάρ. Τουλάχιστον στα γυρίσματα του «Fury».

Τι εννοούμε όταν λέμε ότι ο Σάια ΛαΜπεφ είναι «βρώμικος»;

Ο Μπραντ Πιτ κι ο Λόγκαν Λέρμαν δε θέλουν να κάνουν παρέα τον Σάια ΛαΜπεφ, τουλάχιστον όχι στη διάρκεια του γυρίσματος του «Fury», της νέας ταινίας του Ντέιβιντ Αγιερ που εκτυλίσσεται στα χαρακώματα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Σύμφωνα με τη Mail on Sunday, ο Σάια ΛαΜπεφ τόσο πολύ βυθίστηκε στις επιταγές της Μεθόδου που, για να μπει στο πετσί του ήρωά του και της εμπόλεμης ζωής, έβγαλε μόνος του ένα δόντι του, με τα χέρια και, επίσης, αρνήθηκε να πλυθεί για ολόκληρη τη διάρκεια των γυρισμάτων, μια και φυσικά οι στρατιώτες της εποχής δεν απολάμβαναν το μπάνιο τους.

Ωστόσο, η συμπεριφορά του ηθοποιού καταδίκασε τις… κοινωνικές του σχέσεις, ιδιαίτερα με τους συμπρωταγωνιστές του, Μπραντ Πιτ, Λόγκαν Λέρμαν και Τζέισον Αϊζακς, οι οποίοι τον απέφευγαν συστηματικά, σε σημείο που ο ΛαΜπεφ να μετακομίσει σ’ ένα πανδοχείο διαφορετικό από το ξενοδοχείο όπου έμεναν οι ηθοποιοί και το συνεργείο της ταινίας. Μάλιστα, σύμφωνα με την «αξιόπιστη πηγή» της Mail, οι συνεργάτες του πολλές φορές προσπάθησαν να του… μιλήσουν για το πρόβλημά του, αλλά εκείνος ήταν ανένδοτος και προτίμησε τη μοναξιά του από τις εκπτώσεις στην υποκριτική, ή το νερό και το σαπούνι.

Περισσότερος Σάια ΛαΜπεφ: