Buzz

Η κόλαση είναι εδώ, στο τρέιλερ του «The Void»

στα 10

Το πνεύμα του σινεμά του Τζον Κάρπεντερ παραμένει ανατριχιαστικά ζωντανό στην ταινία τρόμου των Τζέρεμι Γκιλέσπι και Στίβεν Κοστάνσκι.

Η κόλαση είναι εδώ, στο τρέιλερ του «The Void»

Μετά την απρόβλεπτη εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία του «It Follows», το σινεμά τρόμου όχι μόνο έχει πάρει τα πάνω του τα τελευταία χρόνια, αλλά έχει προσφέρει και μερικά υπέροχα ανατρεπτικές όσο και ανατριχιαστικές προσθήκες στο είδος («The Babadook», «The Witch»), ενώ συχνά δεν παραλείπει να αποδώσει φόρο τιμής σε κλασικά φιλμ του είδους.

Σε αυτό το κλίμα, το «The Void» των Τζέρεμι Γκιλέσπι και Στίβεν Κοστάνσκι (βετεράνων του είδους στο χώρο του μακιγιάζ και του καλλιτεχνικού σχεδιασμού) έρχεται να προσφέρει το δικό του αιματοβαμμένο λιθαράκι, με μια ταινία που –όπως και το «It Follows»– μοιάζει να εμπνέεται σε μεγάλο βαθμό από το σινεμά του Τζον Κάρπεντερ (και κυρίως από το «The Thing»), αναβιώνοντας την επιβλητική του ατμόσφαιρα και αναπαράγοντας μια ευπρόσδεκτα παλιομοδίτικη, ’80s αισθητική και ανάλογα αποκρουστικά, χειροποίητα ειδικά εφέ.

Διαβάστε ακόμη: Ο Τζον Κάρπεντερ ανακοινώνει τον διάδοχό του για τη νέα ταινία «Halloween»

The Void 607

Η ιστορία θέλει έναν αστυνομικό να συναντά σε έναν σκοτεινό, έρημο δρόμο έναν άντρα βουτηγμένο στο αίμα. Γρήγορα τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου σύντομα προσωπικό και ασθενείς θα βρεθούν παγιδευμένοι στο έλεος μιας τρομακτικής, απόκοσμης απειλής. Προκειμένου να δραπετεύσουν από τον φρικτό αυτό εφιάλτη θα αναγκαστούν να πραγματοποιήσουν ένα κολασμένο ταξίδι στα έγκατα του κτιρίου.

Δείτε παρακάτω το αρκούντως gore τρέιλερ της ταινίας, μαζί με μερικά υπέροχα (και φρικιαστικά) πόστερ ρετρό αισθητικής.


Διαβάστε ακόμη

The Void poster 607

The Void poster 607

The Void poster 607

The Void poster 607

The Void poster 607