Buzz

Οι Κυνηγοί επιστρέφουν με άγριες διαθέσεις στο πρώτο τρέιλερ για το «The Predator»

στα 10

Η ταινία του Σέιν Μπλακ επαναφέρει στο προσκήνιο το franchise δράσης και τρόμου που ξεκίνησε με τον «Κυνηγό» του 1987, με πρωταγωνιστή τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Οι Κυνηγοί επιστρέφουν με άγριες διαθέσεις στο πρώτο τρέιλερ για το «The Predator»

Αν και όχι ακριβώς κλασικός, «Ο Κυνηγός» του Τζον ΜακΤίρναν υπήρξε μια από τις πιο διάσημες ταινίες δράσης και τρόμου των ’80s, με τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ σε ρόλο κομάντο που βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν θανάσιμο εξωγήινο πολεμιστή στη ζούγκλα της Νότιας Αμερικής. Το φιλμ γνώρισε δύο σαφώς κατώτερα σίκουελ (το «Predator 2» του 1990 και το «Predators» του 2010), καθώς και μια διασταύρωση με το έτερο εξωγήινο franchise τρόμου του «Alien», το οποίο κανείς δεν θέλει να θυμάται ιδιαίτερα.

Αυτό δεν εμπόδισε, βέβαια, την 20th Century να αποφασίσει να επαναφέρει στη ζωή το ταλαίπωρο franchise (καμία έκπληξη εδώ, καθώς τα ’80s μοιάζουν να συνεχίζουν ακάθεκτα το δυναμικό comeback τους), αναθέτοντας στον Σέιν Μπλακ («Kiss Kiss Bang Bang», «The Nice Guys») τη σκηνοθεσία μιας συνέχειας/reboot που τοποθετείται χρονικά ανάμεσα στη δεύτερη και στην τρίτη ταινία.

Διαβάστε ακόμη: «Us»: H νέα ταινία του Τζόρνταν Πιλ θα είναι ένας νέος εφιάλτης

The Predator 607

The Predator 607

Για έναν σκηνοθέτη που φημίζεται κυρίως για το χαβαλεδιάρικο και αθυρόστομο χιούμορ του, η ανάθεση αυτή δεν μοιάζει και τόσο αναμενόμενη, οπότε είμαστε ομολογουμένως περίεργοι να δούμε πώς ακριβώς θα ανταποκριθεί στην πρόκληση ο Σέιν Μπλακ.

Στο νέο φιλμ, ένα μικρό αγόρι (ο Τζέικομπ Τρέμπλεϊ του «The Room») πυροδοτεί κατά λάθος την επιστροφή των Κυνηγών στη Γη. Πιο δυνατοί, πιο ευφυείς και πιο θανάσιμοι από ποτέ, χάρη στη γενετική τους αναβάθμιση με το DNA άλλων ειδών, οι διαγαλαξιακοί σταυροφόροι θα σκορπίσουν το θάνατο και το χάος, μέχρι που μια χούφτα πρώην στρατιωτών θα προσπαθήσει να τους εμποδίσει να εξολοθρεύσουν το ανθρώπινο είδος.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 14 Σεπτεμβρίου 2018. Προς το παρόν, μπορείτε να δείτε το πρώτο τρέιλερ παρακάτω.


Διαβάστε ακόμη

The Predator 607

Tags: The Predator